Jednoduchá a chutná. Kto má rád môže pridať do kapustnice aj údené mäso.
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| 500 g |
|
| 2 ks |
|
| 2 ks stredne veľká |
|
| 5 - 8 strúčikov |
|
| 2 - 3 hrste |
|
| trocha |
|
| Koreniny: | |
| 1 ČL |
|
| 1 ČL |
|
| 1 ČL |
|
| 1/4 ČL |
|
| 5 ks |
|
Postup
-
1
Zmiešame koreniny. Cibuľu pokrájame na drobno, cesnak a klobásu na hrubšie kolieska. Hríby namočíme do studenej vody.
- 2
Na oleji osmažíme cibuľu, pridáme koreniny, kapustu, vodu a cesnak, varíme asi 45 minút. Pridáme klobásu a hríby a povaríme ešte asi 15 minút.
Tiež kapustnica:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu