Makrely v omáčke

redakcia - fotkaredakcia, 19. augusta 2009

Vo všetkých krajinách, kde pijú pivo, poznajú veľa receptov na ryby pripravované s pivom. Pivo je totiž pre kuchárov skvelý doplnok, pretože prispieva k rozdrobeniu tukových tkanív a pridáva rybiemu mäsu lahodnejšiu chuť...

12
porcií
15 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

12 porcií
1 pohár
80 g
30 g
1 ks
1 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Filé vložíme do kastróla na rozpustený tuk, dodáme nadrobno pokrájanú cibuľu, pivo, soľ a korenie a prikryté varíme 15 minút na malom ohni. Odstavíme, porciu filé opatrne vyberieme a uložíme do misy.

  2. 2

    Z múky a masla zhotovíme zápražku a rozriedime vodou tak, aby vznikla hustá omáčka.

  3. 3

    Dodáme zvyšné maslo, estragón, soľ a korenie a omáčkou zalejeme rezy.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: