Vo všetkých krajinách, kde pijú pivo, poznajú veľa receptov na ryby pripravované s pivom. Pivo je totiž pre kuchárov skvelý doplnok, pretože prispieva k Zobraziť celý popisVo všetkých krajinách, kde pijú pivo, poznajú veľa receptov na ryby pripravované s pivom. Pivo je totiž pre kuchárov skvelý doplnok, pretože prispieva k rozdrobeniu tukových tkanív a pridáva rybiemu mäsu lahodnejšiu chuť...
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Filé vložíme do kastróla na rozpustený tuk, dodáme nadrobno pokrájanú cibuľu, pivo, soľ a korenie a prikryté varíme 15 minút na malom ohni. Odstavíme, porciu filé opatrne vyberieme a uložíme do misy.
- 2
Z múky a masla zhotovíme zápražku a rozriedime vodou tak, aby vznikla hustá omáčka.
- 3
Dodáme zvyšné maslo, estragón, soľ a korenie a omáčkou zalejeme rezy.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu