Recepty (recepty podľa klikanosti)

prazdny

Kačica na divoko

Hlavné jedlá

tento mám od susedovho syna poľovníka

prazdny

Polievka z pečenej tekvice

Polievky

V hrnci speníme maslo, pridáme tymian, aby maslo chytilo chuť. Pridáme tekvicu a pečieme...

prazdny

Poleva na kokosové-medové rezy

Dezerty

Tento recept sme zdedili po našej babičke . recept na cesto doplním časom

prazdny

Onigirazu

Hlavné jedlá

Pozývame všetkých milovníkov sushi! Počuli ste už o onigirazu, známom aj ako sushi sendvič?...

prazdny

Treska s jazmínovou ryžou na japonský spôsob

Hlavné jedlá

Vyskúšajte lahodné japonské jedlo s naším receptom na tresku s jazmínovou ryžou....

prazdny

Tajnos agentos

Dezerty

Príprava cesta : Oddelíme bielka od žĺtkov. K žĺtkom primiešame cukor a miešame dopenista. Pridáme 2...

prazdny

Tvarohovo-pomarančové rezy so šľahačkou

Dezerty

Náš posviatkový zákusok trošku odľahčený od masla a cukru. Vlastný recept.

prazdny

Koktejl pán Zdravý

Nápoje

Čo doodať k tomu, že je zdravý :D

prazdny

Vegetables ala

Tento recept som si vymyslela sama, keď som mala chuť na niečo zeleninovo lahké na...

prazdny

Broskyňová polievka

Bezmäsité jedlá

Z broskýň vyberieme kôstku, stiahneme z nich šupku a polovicu podusíme v troche bieleho vína...

prazdny

Vyprážané kysnuté guľôčky so šafranovým pudingom

Koláče

Cesto: Všetky suroviny na cesto vymiešame a necháme 45 minút kysnúť. Z vykysnutého cesta urobíme guľky, ktoré vysmažíme v...

prazdny

Pastiera Napolitana (pastiersky neapolský koláč)

Koláče

Typický pastiersky neapolský koláč sa pripravuje predovšetkým v období Veľkej noci, no ja ho robievam hlavne v zimnom období a pomerne často....

prazdny

Jahody s medom, škoricou a absinthom

Dezerty

tento recept som zapocula v niektorej relacii o vareni. je to dost sladke ale mne...

prazdny

Nekysnutý celozrnný chlieb

Chlieb

Tento chlebík som si prvý krát robila asi pred rokom a odvtedy sa snažím normálny ani nekupovať....

prazdny

Krabí šalátik

Šaláty

Vhodný ako predjedlo do pekných pohárov na stopke, ozdobený plátkom citróna a petržlenovým lístkom.

prazdny

Sójové pečené štoly

Bezmäsité jedlá

Sojový granulát si pripravíme podľa návodu na obale. Rožky (alebo ja dávam 2-3 krajce domáceho celozrnného...

prazdny

Závin s čerstvými malinami a marinovanými hruškami

Koláče

Snažím sa aby moje výtvory nie len výborne chutili ale aby lahodili aj očiam. A pokiaľ...

prazdny

Bezlepková palacinka plnená bryndzovým krémom s macerovanou hruškou

Dezerty

Tento recept milujem... Vymyslel som si ho počas nakrúcania MasterChef Slovensko priamo v štúdiu keď sme...

prazdny

Pizzová hviezda

Slané chuťovky

Z troch vyvaľkaných plátov pizzového cesta vykrojíme rovnako veľké kruhy. Môžeme si pomôcť plytkým tanierom alebo...

prazdny

Pestrá roláda

Predjedlá

Vajcia vyšľaháme, okoreníme a osolíme. Pridáme múku a mlieko a vypracujeme redšie cesto.

prazdny

Miešaná ryža s bravčovou pečeňou a s údenou slaninkou

Večera

Mali sme na večeru - rýchle, dobré a chutné. Odporúčam milovníkom jedál s bravčovou pečeňou,...

prazdny

Kukuričný krém s tuniakom a kuriatkami

Obed

Zdravá výživná polievka so zaujimavým spojením chutí.

prazdny

Penne Pisa

Cestoviny

Tento recept sme vymysleli s mojou tetou a odvtedy patrí k našim obľúbeným.

prazdny

Zeleno-biele cestoviny

Cestoviny

Rukolu umyte a osušte. Dajte variť vodu na cestoviny a keď začne vrieť, pridajte trochu...

prazdny

Orechové laskonky

Dezerty

Laskonky výnimočné svojou chuťou a hlavne tradičné orechové.

prazdny

Cuketa plněná risottem

Bezmäsité jedlá

vydlabat malé kulaté cuketky (kupuji v sezóně v lidlu), na pánvi rozehřát olej, přidat cibulku,...

prazdny

Nátierka zo sleďov

Nátierky

Veľmi mi chutí, nie je taká fádna, ale svieža.

prazdny

Knedlíčky s čiernym korením

Bezmäsité jedlá

Oblíbená příloha k "hovädziemu ako divina". "Těsto" připravuji v den, kdy nakládám maso, obojí...

prazdny

Jogurtovo-jahodová zmrzka

Dezerty

tak narýchlo som skušala formy ktoré som si kupila v lidli, že ako sa v tom...

prazdny

Pórová polievka trochu inak

Bezmäsité jedlá

Pór umyjeme, nakrájame na tenšie kolieska. Podusíme na palmarine (masle) asi desať minút. Zalejeme...