Koňakové kurča

mikalove - bez fotkymikalove, 8. novembra 2009
4
porcie
15 minút
príprava
60 minút
na 180 °C

Suroviny

1 ks
200 g
7 dcl
2 ks
500 g




Postup

  1. 1

    Kurča rozdelíme na dve polovice.Do hrnca dáme koňak, pridáme kurča a varíme domäkka, po uvarení vyberieme, na každú polovicu dáme vo vode uvarenú pečeň, šampiňóny.

  2. 2

    Pečeň posypeme klinčekami a hríby chilli. Dáme na pekáč a zapečieme. Ako príloha sa hodia zapečené zemiaky, brokolica alebo dusená zelenina.

  3. 3

    Zo zvyšného koňakového vývaru môžme pripraviť omáčku pridaním smotany.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia