Baguets el forn amb el tomata

mima364 - bez fotkymima364, 5. novembra 2011

V preklade zapekané bagetky s proscuittom a paradajkou. Toto katalánske jedlo jedia Katalánci ako predjedlo alebo jednohubky. Je veľmi chutné a chrumkavé. Tak vyskúšajte!

20 minút
príprava
5-8 minút
na 150 °C

Suroviny


Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Paradajky natrúhame na drobno na strúhadle. Vložíme do misky a pridáme bazalku a soľ. Bagetky dáme zapiecť, aby na povrchu vznikla kôrka. Bagetky potrime zmesou a na vrch dáme proscuitto.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Je traba pripsat, ze rajcata by mela byt zmrzla, aby sla strouhat :-) Housky pred pecenim vydlabnout, aby rajcata neklouzala dolu . Ja pokryju mozzarelou, prosuto nemusim. Libi se mi ten napad, zkusim !
Pre mijaita: Ja som rajčiny nestrúhala, dá sa to aj bez toho a "housky" tiež nemusíš vydlabať. Keď tam dáš primerané množstvo nič nebude nikde utekať.