Muchotrávky

redakcia - fotkaredakcia, 31. decembra 2009

Suroviny

12 ks
1 ks
 alebo majolka
6 ks




Postup

  1. 1

    Olúpaným vajíčkam opatrne zrežeme vršok a vydlabeme žĺtky. Tie dôkladne roztlačíme a zmiešame so syrom a trochou majolky, podľa chuti pridáme chren alebo cesnak. Vmiešame nadrobno nakrájanú cibuľu, ochutíme soľou, korením a horčicou.

  2. 2

    Hmotu dáme späť do vydlabaných vajíčok a navrch posadíme hlavičku z polovičky vydlabaného rajčiaka.

  3. 3

    Bodky urobíme z majolky alebo jogurtu, muchotrávky poukladáme na tanier a ozdobíme zelenou petržlenovou vňaťou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia