Bravčové na póre s ovocnou omáčkou

peter64 - fotkapeter64, 12. marca 2011

ako som písal prepisujem svoje a iné recepty

Suroviny

600 g
200 g
80 g
40 g
1 PL
1,5 l
30 g




Postup

  1. 1

    Bravčové pliecko pokrájame na tenšie plátky, osolíme, okoreníme a opražíme na oleji. Pridáme umytý pokrájaný pór a za stáleho miešania spolu oprážime. Podlejeme trochou vody a udusíme do mäkka. Vykôstkované slivky a hrozienka zalejeme vínom a privedieme do varu. Pridáme slivkový lekvár, štipku soli a za občasného miešania varíme 10 minút. Omáčku preložíme do omáčnika, posypeme posekanými orechami a podávame s udusením mäsom a ryžou.

Diskusia k receptu

chutimi
znie to OK, no skôr by sa mi tam hodilo červené víno. Vyskúšam.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia