
Pórkový šalát so slaninou
Tento recept mám od mojej susedky, ktorá veľmi rada skúša nové chute a aj sa jej...

Fenyklový salát
Měl jsem ještě jednu bulvu fenyklu a uvažoval co s ní provést. Prošel jsem si své...

Vianočné raw brownies
Neodolateľné raw brownies vo vianočnom móde, ktorým dodáva sviatočnú arómu mandarínka, škorica a muškátový oriešok....

Grilovaná zelenina s quinoou, syrom a drvenými vlašskými orechmi
Grilovaná zeleninka a jemná quinoa - ľahká a jednoduchá večera vhodná nielen pre vegetariánov....

Anízové vajcia
Vajcia vložíme do vody a varíme 5 minút. Potom ich vyberieme, ochladíme studenou vodou, ...

Perkelt zo slepačích krídel s lesnými hubami
Dnes taký jednoduchý obed zo slepačích krídel.

Kuracie krídla na zázvore s karamelizovanou cibuľkou
Veru som kuracie krídla nerobila v mojej kuchyni veľmi dlho. mala som ich v mrazáku dosť...

Šalát s kuracím mäskom
Tento recept mám od ocina. Stále sa mi nedarí spraviť ho tak vynikajúco ako ho robí...

Ananásovo-banánové smoothie
Všetky suroviny dáme do blenderu/mixéru a spolu mixujeme 30 sekúnd. Nalejeme do pohárov a chutné smoothie...

Bábovka s jabĺčkami a škoricou
Žĺtky oddelíme od bielkov. Žĺtky s cukrom vyšľaháme do peny. Potom pridáme vrchovatú PL škorice...

Badiánový medovník
Recept som dostala od jednej pani, ktorej syn bol včelárom. Vždy som sa snažila upiecť...

Zelená kaša zemiaková
Tuto kašu ste už videli v recepte králik na červenom víne tak Vám opíšem postup výroby...

Malinový džem s čokoládou
Komerčný recept<br /> Pridaním čokolády sa skráti doba trvanlivosti džemu na 6 mesiacov.

Ragú s hroznom a mandľami
Keďže je čas kedy je na stoloch veľa hrozna, rozhodla som sa sem pridať jeden zaujímavý...

Syrová polievka
Cibuľové krúžky osmažíme na masle. Pridame očistené, nakrájané zemiaky. Potom posypeme múkou, podlejeme smotanou...

Bezlepkový amarantový koláč s orechami
Skvelý koláčik, ktorý musíte vyskúšať. Amarantová múka je súčasťou aj Novalim sortimentu. Môžete si...

Vyprážaný oštiepok
Mám rád syry, a tak som skúsil vypražiť oštiepok, chutil mi, ak chcete môžete...

Grilovaná mrenka červená s kašou z violet zemiakov
Metóda „sous vide“ - čiže varenie vo vákuu v hermeticky uzavretých plastových vrecúškach pri nízkych teplotách počas dlhej...

Hovädzia pravá sviečková s chrenovým krémom
Dlho som „špekuloval“, či tento rcp predstaviť, ale zvíťazila chuť a pôžitok z konzumácie...