Cez sviatky mnohé z nás varia mäsové vývary,ponúkam tieto syrové trojuholníčky ako alternatívu za klasické slížiky.
4 - 5
porcie
porcie
10 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Z bielkov s troškou octu vyšľahal sneh a jemne doň vmiešaj žĺtky,parmezán,múku,bylinky,soľ a čierne korenie.
- 2
Cesto vylej na plech vyložený papierom na pečenie a peč v rúre pri 200 stupňoch asi 10 min.
- 3
Upečené cesto pokrájaj na trojuholníčky,alebo na taký tvar,ktorý sa ti páči.Ešte teplé vlož do horúcej polievky na tanieri.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
sovka62,ja ich dám do polievky až na tanieri,samozrejme,keby si ich nechala namočené v polievke od obeda do večara,tak sa určite rozmočia