Vylepšená verzia pôvodných jablkových
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Vajcia s cukrom a škoricovým cukrom dobre vymiešame, pridáme roztopené maslo, smotanu, deci sýtenej vody alebo malinovky, kypriaci prášok do perníkov a postupne pridávame múku, kým nedostaneme cesto ako na lievance .
- 2
Nakoniec zamiešame na drobno pokrájané jablká - ja nešúpem a pečieme . Keď sa takmer prestane pariť z waflovača, je upečené.
- 3
Necháme vychladnúť na mriežke a podávame so šľahačkou, ovocím, alebo čo kto má rád - ak ešte bude čo podávať :-)))
- 4
Dobrú chuť :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
som velmi rada, ze je tvoje, nie moje
maj pekny vecer :-)