jednoduché a rýchle jedlo, ktoré môže byť servírované ako príloha alebo aj ako chod. Pôvod receptu je moja hlava o pol tretej v sobotu ráno, Zobraziť celý popisjednoduché a rýchle jedlo, ktoré môže byť servírované ako príloha alebo aj ako chod. Pôvod receptu je moja hlava o pol tretej v sobotu ráno, po žúrke, kde hlavnú úlohu zohrával hlad... :)
porcie
tepelná úprava
Postup
-
1
Do rozpáleného oleja v panvici vložíme zemiaky a na stredne silnom ohni ich opečieme tak, aby vznikli opekané zemiaky. :) ... posolíme.
- 2
Opečené zemiačky poprášime hríbovým práškom (mleté sušené hríby) Ja osobne som dal asi tak 3 až 4 polievkové lyžice. Zemiaky premiešame.
- 3
Pridáme asi 1 a pol deci kečupu a tabasco podľa chuti. Ja som dal asi pol čajovej lyžičky alebo celú a podľa potreby môžme zriediť trochou vody. toť vsjo! dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu