Recepty, kde je šťava
Jahodové dunajské vlnky
Maslo, vanilkový a kryštálový cukor vyšľaháme dopenista. Po jednom do zmesi zapracujeme vajcia a potom...
Jablkovo- rebarborový koláč
Vyšľaháme hustý sneh z bielkov, do ktorého pridáme 75 g cukru. V druhej nádobe vyšľaháme žĺtky...
Rybie krokety
Tresku necháme rozmraziť, nakrájame na malé kúsky, pridáme troška citronovej šťavy, nastrúhaný syr ,...
Jednoduchá melónová zmrzlina
Rýchly a jednoduchý spôsob, ako ovocnú, osviežujúcú zmrzlinu spraviť pre horúce letné dni.
Pečené morčacie stehno na spôsob Eszterházy
Dostala som Bio morčacie stehno a preto, že má vynikajúcu chuť, rozhodla som sa pre...
Nátierka z údených šprotov
Je to výborná nátierka na chlieb alebo na pečivo a chutná na raňajky alebo ako ľahká večera....
Nepečená ovocná torta
Počas letných dní, nám dobre padne ľahký, osviežujúci, chladný kúsok ovocnej torty.
Rýchla buchta
Recept som mala dávno v zažltnutom zošite po babke. Dnes som tento rýchly koláčik piekla prvýkrát...
Jahodovo-pudingový koláčik
Vyšľaháme si bielka, pridáme cukor, žĺtka, múku, prášok so pečiva a olej...
Jahodová zmrzlina
Začína obdobie tepla a pekných letných dní, tak som zalistovala v mojich receptoch a tiež pridávam chutné,...
Cannelloni plnené ......čím chcete
V Lídli prebieha talianský týždeň a pretože som niekedy dávno videla na Prime Emanuela pripravovať túto cestovinu...
Výborná cesnaková nátierka
Kedysi som ju našla v časopise alebo kalendári a robievam ju už najmenej 20 rokov.
Mezze, mezza, mazzah...
Mezze... sú to vlastne bohaté zeleninové, mäsové, studené, teplé a iné predjedlá, podávané...
Berberská kuracinka
... ako som tak pobehoval po internete, lebo nie som odborník na Marockú kuchyňu (ešte pred...
Falošná treska
V lete máme radi osviežujúce nátierky zo zeleniny, ktoré nie sú spojené majonézo, ale kyslou...
Kabbda (predjedlo z ovčej pečienky)
Je to recept na predjedlo z Maroka. Pripravujem ho ako ľahký obed, alebo večeru...
Jahodové rezy
Tohto roku sa nám výnimočne urodilo veľa jahôd, a tak som sa rozhodla, že to...
Osviežujúci paradajkovo-paprikový šalát
Na večeru som pripravila tento jednoduchý, ale chutný a osviežujúci šalát, ktorý je výborný...
Orechový lekvár
Pretože som už začala vám prezentovať džemy aj lekváry rumunské, čo sú hrdosť každej gazdinke, ...
Ríbezľový lekvár s pudingom
Ríbezľovú šťavu varíme 10 minút s 1, 5 kg cukru. Potom pridáme zvyšok cukru aj s...
Jahodové dunajské vlnky
Maslo, vanilkový a kryštálový cukor vyšľaháme dopenista. Po jednom do zmesi zapracujeme vajcia a potom...
Jablkovo- rebarborový koláč
Vyšľaháme hustý sneh z bielkov, do ktorého pridáme 75 g cukru. V druhej nádobe vyšľaháme žĺtky...
Rybie krokety
Tresku necháme rozmraziť, nakrájame na malé kúsky, pridáme troška citronovej šťavy, nastrúhaný syr ,...
Jednoduchá melónová zmrzlina
Rýchly a jednoduchý spôsob, ako ovocnú, osviežujúcú zmrzlinu spraviť pre horúce letné dni.
Pečené morčacie stehno na spôsob Eszterházy
Dostala som Bio morčacie stehno a preto, že má vynikajúcu chuť, rozhodla som sa pre...
Nátierka z údených šprotov
Je to výborná nátierka na chlieb alebo na pečivo a chutná na raňajky alebo ako ľahká večera....
Nepečená ovocná torta
Počas letných dní, nám dobre padne ľahký, osviežujúci, chladný kúsok ovocnej torty.
Rýchla buchta
Recept som mala dávno v zažltnutom zošite po babke. Dnes som tento rýchly koláčik piekla prvýkrát...
Jahodovo-pudingový koláčik
Vyšľaháme si bielka, pridáme cukor, žĺtka, múku, prášok so pečiva a olej...
Jahodová zmrzlina
Začína obdobie tepla a pekných letných dní, tak som zalistovala v mojich receptoch a tiež pridávam chutné,...
Cannelloni plnené ......čím chcete
V Lídli prebieha talianský týždeň a pretože som niekedy dávno videla na Prime Emanuela pripravovať túto cestovinu...
Výborná cesnaková nátierka
Kedysi som ju našla v časopise alebo kalendári a robievam ju už najmenej 20 rokov.
Mezze, mezza, mazzah...
Mezze... sú to vlastne bohaté zeleninové, mäsové, studené, teplé a iné predjedlá, podávané...
Berberská kuracinka
... ako som tak pobehoval po internete, lebo nie som odborník na Marockú kuchyňu (ešte pred...
Falošná treska
V lete máme radi osviežujúce nátierky zo zeleniny, ktoré nie sú spojené majonézo, ale kyslou...
Kabbda (predjedlo z ovčej pečienky)
Je to recept na predjedlo z Maroka. Pripravujem ho ako ľahký obed, alebo večeru...
Jahodové rezy
Tohto roku sa nám výnimočne urodilo veľa jahôd, a tak som sa rozhodla, že to...
Osviežujúci paradajkovo-paprikový šalát
Na večeru som pripravila tento jednoduchý, ale chutný a osviežujúci šalát, ktorý je výborný...
Orechový lekvár
Pretože som už začala vám prezentovať džemy aj lekváry rumunské, čo sú hrdosť každej gazdinke, ...
Ríbezľový lekvár s pudingom
Ríbezľovú šťavu varíme 10 minút s 1, 5 kg cukru. Potom pridáme zvyšok cukru aj s...