Takto marinované mäsko môžme aj ugrilovať na grile.
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
10-12 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
4 ks |
|
od oka |
|
pár kvapiek. |
|
od oka lístky nasekané |
|
podľa chutí |
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Bravčové rezne osušíme a naklepeme ,osolíme,okoreníme ,
-
2
do misky vrstvujeme tak,že na seba ukladáme mäsko a posypeme mätkou (ja som použila medovku) ,cibuľkou,pár kvapkami oleja a citronovej šťavy. Takto navrstvené mäso necháme aspoň cez noc marinovať v chladničke.
-
3
Potom na panvici opečieme z obidvoch strán. Takto marinované mäsko môžme použiť aj na grilovačku.
-
4
K tomuto mäsku som pripravila ľadový šalát s medovkou.
Diskusia k receptu