35
porcií
porcií
60 minút
príprava
príprava
Suroviny
| cesto: | |
| 6 ks |
|
| 215 g |
|
| 120 g |
|
| 45 g |
|
| plnka: | |
| 1000 g |
|
| 4 ks |
|
| 2 ks |
|
| 200 g |
|
| 50 g |
|
| 500 g |
|
| plnka2 : | |
| 3 ks (á 200 g) |
|
| 2 ks |
|
| 150 g |
|
| 30 g |
|
Postup
-
1
Vyšľaháme hustý sneh z bielkov,do ktorého pridáme 75 g cukru. V druhej nádobe vyšľaháme žĺtky s cukrom ,pridáme muku ,kakao zľahka premiešame a dáme na 2 plechy vyložene papierom na pečenie pečieme pri 190casi 10 minút
- 2
Jablka a rebarboru očistíme rozvarime s vodou asi 500g.pridáme cukor .van cukor a šťavu z citrónov .keď su jablka mäkké pridáme zlatý klas .uvarime puding .vylejeme na plat prikryjem druhým platom a necháme vychladnúť .
- 3
Šľahačku vyšľaháme do tuha zľahka vmiešame pochutkovu smotanu s cukrom a natrieme na plat .Vrch po sypeme kakaom.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu