Cukor želírovací Extra 2 k 1 Dr.Oetker

Recepty, kde je cukor želírovací Extra 2 k 1 Dr.Oetker

prazdny

Rýchly a jednoduchý marhuľový džem

Keď sa zima opýta, čo sme robili v lete, tak sa jednoznačne budeme mať čím...

prazdny

Marhuľový džem

Marhuľová sezóna je naplno rozbehnutá. Už ste robili džem?

prazdny

Švédska Princess torta v ružovom

Torty

Toto je tradičná švédska torta pečená podľa receptu Mery Berry - v ružovom prevedení, lebo v kríze sa ťažko zháňa zelená potravinárska farba....

prazdny

Nepečený mangový cheesecake

Torty

Korpus: BeBe keksy, práškový cukor a lieskové orechy zomelieme spolu v mlynčeku na orechy...

prazdny

Schwarzwaldská torta s višňami

Torty

V siedmom nebi by sa mal cítiť každý, kto ochutná môj koláč. V lete mi...

prazdny

Trojfarebné makovo-malinové tortičky

Dezerty

Príprava korpusu: Rúru predhrejeme na 180 °C. Plech vyložíme papierom na pečenie. Maslo, práškový cukor a...

prazdny

Čerešnovo-mätový lekvár

Dezerty

Kedze aj tento rok mame vela čerešni, som hladala na internete niaky chutovo neobycajny ceresnovy lekvar....

prazdny

Čučoriedkový džem

Nátierky

Ďalší z mojich obľúbených džemov, mám ho rada na palacinkách, ale má samozrejme širšie využitie....

prazdny

Jahodový lekvár

Priprava rychla vysledok teší.

prazdny

Bazové želé

Raňajky

Kvety bazy Zbierajú sa celé súkvetia a pri sušení ich rozkladáme stopkami nahor na papier alebo triesky, ...

prazdny

Lekvár do jogurtu

Robievam domáci jogurt, ale samotný mi nechutí, preto vymýšľam rôzne ovocné hmoty na ochutenie, ...

prazdny

Kávové guľky

Kávové guľky, ktoré mne veľmi chutia.

prazdny

Paradajková marmeláda s ananásom

Robim ho uz roky , ale vzdy je iny. Kedze nemusim chut sipok lebo samotny tak chuti...

prazdny

Zubáč s chorizo-rajčinovou marmeládou

Hlavné jedlá

Marmeláda: Chorizo, sušené rajčiny a cibuľu nakrájame na rovnaké drobné kocky. Na oleji postupne restujeme...

prazdny

Ovocné vlnobitie

Koláče

Lacný koláčik babky Betky, od @Bejgi ma zaujal na prvý šup, a tak som sa...

prazdny

Piškót s ovocím

Koláče

Dostala som želírovací cukor a keďže džemy robím klasickým spôsobom, nevedela som čo s ním...

prazdny

Ostrý džem z broskýň a hrozna

Bezmäsité jedlá

Broskyne a hrozno sparíme vriacou vodou a olúpeme, rozkrojíme a zbavíme kôstok a jadierok.