Bageta s opitou hruškou
Filip Kapusta
šéfkuchár Hotela AQUATERMAL*** v Dolnej Strehovej, 19. septembra 2018
šéfkuchár Hotela AQUATERMAL*** v Dolnej Strehovej, 19. septembra 2018
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Postup
-
1
Nakrájané hrušky zalejeme slivovicou a necháme odležať 3–4 dni. Namacerované hrušky potom ugrilujeme a obalíme do tenkých plátkov prosciutta.
- 2
Džem pripravíme z nakrájaných hrušiek, citrónovej šťavy a želírovacieho cukru podľa návodu na obale.
- 3
Rozkrájané bagety chvíľku opečieme v rúre alebo na grile a navrstvíme na ne obalené hrušky aj hruškový džem.
Tiež chuťovka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu