Bageta s opitou hruškou

Filip Kapusta
šéfkuchár Hotela AQUATERMAL*** v Dolnej Strehovej, 19. septembra 2018 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Bageta s opitou hruškouFoto: Pravda - Ľuboš Pilc

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Nakrájané hrušky zalejeme slivovicou a necháme odležať 3–4 dni. Namacerované hrušky potom ugrilujeme a obalíme do tenkých plátkov prosciutta.

  2. 2

    Džem pripravíme z nakrájaných hrušiek, citrónovej šťavy a želírovacieho cukru podľa návodu na obale.

  3. 3

    Rozkrájané bagety chvíľku opečieme v rúre alebo na grile a navrstvíme na ne obalené hrušky aj hruškový džem.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist