Paradajková marmeláda s ananásom

yogy1972 - fotkayogy1972, 5. septembra 2012
Paradajková marmeláda s ananásom
Foto: yogy1972

Robim ho uz roky ,ale vzdy je iny.Kedze nemusim chut sipok lebo samotny tak chuti ,vzdy pridam ,,nieco,, U mna vyhravaju vzdy ribezle ,ale Zobraziť celý popisRobim ho uz roky ,ale vzdy je iny.Kedze nemusim chut sipok lebo samotny tak chuti ,vzdy pridam ,,nieco,, U mna vyhravaju vzdy ribezle ,ale tento rok nemam ziadne.V Lidli bol za par centov akciovy ananas ,tak preco nevyskusat? Bola som prekvapena ako po ananase zhustol.Lebo samotne paradajky su z velkej casti len voda.A tu je vysledok

9fl
porcií
30 minút
príprava
90 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 kg
1 ks
1 kg
1 KL




Postup

  1. 1

    Paradajky som umyla pokrajala na mensie kusky a dala varit spolu aj s ocistenym pokrajanym ananasom cca1 hodinu na miernom ohni. Potom som vsetko rozmixovala povarila este cca 10 min pridala zelir.cukor .citrodeko este varim 10min a je to hotove..Naplnit do flasiek nechat odokryte par min aby sa urobila na vrchu korka zatvorit a uz len cakat ....cakat na zimu kedy sa zide..

  2. 2

    Trosku od veci ,ale k tomu hnitiu paradajok v zahrade..Uz peknych par rokov vzdy ked vysla navnivoc cela uroda paradajok som si nadavala ,ze su predsa len lacnejsie z obchodu ,ale potom prisla dobra rada nad zlato a paradajkam sa vyborne dari....Jednoducheee PRISTRESOK.

    Paradajková marmeláda s ananásom - obrázok 2

Diskusia k receptu

betty21
Ukladám, ja som minule robila, ale bez ananásu. Bol výborný.
olinka12
varešky mám ananás aj paradajky aj ja by som to skúsila ale rada by som spýtala šupky z paradajok a semiačka tam nevadia ináč sa mi ten recept veľmi páči. Ďakujem za odpoveď. Ukladám do KK.
yogy1972
Dokonca nevadi ani ta tvrda striedka v ananase. Dokonale sa to rozmixuje.Supky nechavam ,lebo je to skoda vyhadzovat a mixer to spracuje.Semiacka po rozmixovani su mensie ,ako ked robis napriklad malinovy lekvar .
kvetinka86
ja som tiež robila taký podobný, ale aby tam neboli tie zrniečka tak po rozmixovaný som džem ešte aj prelisovala a bol dokonale hladký :-) ten ananás ja dobrý nápad.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia