Foto: tetrisss
Robievam domáci jogurt, ale samotný mi nechutí, preto vymýšľam rôzne ovocné hmoty na ochutenie, tu je jedna, ktorá je mimoriadne chutná a vychádza z Zobraziť celý popisRobievam domáci jogurt, ale samotný mi nechutí, preto vymýšľam rôzne ovocné hmoty na ochutenie, tu je jedna, ktorá je mimoriadne chutná a vychádza z jedného receptu, ktorý som dnes pridala.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Šťavu dáme do hrnca, pridáme čučoriedky, ja som mala mrazené, primiešame želírovací cukor, ja som ešte dodala 100g kryštálového cukru a privedieme do varu, varíme tri minúty, nakoniec som pridala 1 čajovú lyžicu kyseliny citrónovú, ale tieto posledné zložky nemusíte dať, ale potom je to viac ochutené. Horúce dáme do pohárov, vyšli tri malé a otočíme naopak. Po štvrťhodine otočíme, ťažko čakáme až to vychladne a potom už len maškrtíme, úžasná chuť.
Diskusia k receptu