Bravčové mäso

Bravčové mäso ako ingrediencia v receptoch:

  • Recept bez obrázku

    Zbojnícka pochúťka

    Umyté mäso a pečeň pokrájame na rovnaké kúsky, párky alebo klobásu pokrájame na kolieska, slaninu na plátky a cibuľu na štvrtiny.

  • Recept bez obrázku

    Štipľavé mäsové rezance

    Mäso pokrájame na rezance, ktoré opečieme na horúcom oleji. Osolíme, okoreníme, pridáme posekanú feferónku a podlejeme vínom

  • Recept bez obrázku

    Banícky bravčový rezeň

    Naklepané rezne posolíme, potrieme plnkou, zvinieme, zviažeme, obalíme v múke a opečieme.

  • Recept bez obrázku

    Ostrá gulášová polievka

    Mäso nakrájame na kocky. Cibuľu a cesnak ošúpeme. Cibuľu pokrájame na kolieska, cesnak pretlačíme. Ošúpeme zemiaky, očistíme papriku, umyjeme ich a oboje nakrájame na kocky.

  • Recept bez obrázku

    Rajské ihly

    Chudé bravčové mäso nakrájame na kocky, šampiňóny rozpolíme, paprikové struky nakrájame na plátky, slaninu na kocky a chudú salámu na kolieska.

  • Recept bez obrázku

    Mäsová polievka soľanka

    Nadrobno pokrájanú cibuľu dáme do roztopeného masla. Bravčové mäso pokrájame na drobné kúsky, rovnako aj hovädzie mäso, šunku a párky. Všetko pridáme k cibuli a po podliatí trochou vody dusíme.

  • Recept bez obrázku

    Pečené plnené pstruhy

    Najprv si pripravíme plnku. Pomleté mäso a cibuľu zmiešame so strúhankou. Osolíme, okoreníme a premiešame s rozšľahaným vajcom. Potom zmes opražíme v rozohriatom tuku, podlejeme hydinovým vývarom, prikryjeme a domäkka udusíme.



Kategórie surovín



Inšpirácie z nových receptov
TOPlist