Šťavnatá krkovička z rúry
Foto: frommykitchendotcom
90 minút
na 220/200 °C
na 220/200 °C
Postup
-
1
Krkovičku umyjeme a necháme odkvapkať. Plátky mäsa osolíme, okoreníme, posypeme červenou paprikou a korením na bravčové mäso.
- 2
Na dno pekáča rozložíme jednu nakrájanú cibuľu, pridáme bravčovú masť a na to naukladáme mäso.
- 3
Pomedzi mäsko dáme cesnak, nakrájanú ďalšiu cibuľu, zvyšnú masť, posypeme rascou, podlejeme vodou a dáme prikryté piecť do rúry.
- 4
Pečieme 30 minút na 220 °C, potom znížime na 200 °C a pečieme ešte 1 hodinu. Po upečení odkryjeme a necháme ešte trochu zapiecť.
Tiež pečená krkovička:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu