Pečená krkovička
Pečená krkovička

Šťavnatá krkovička z rúry

frommykitchendotcom - bez fotkyfrommykitchendotcom, dnes 11:03
90 minút
na 220/200 °C

Suroviny

1 kg
2 PL
2 ks
3 strúčiky




Postup

  1. 1

    Krkovičku umyjeme a necháme odkvapkať. Plátky mäsa osolíme, okoreníme, posypeme červenou paprikou a korením na bravčové mäso.

  2. 2

    Na dno pekáča rozložíme jednu nakrájanú cibuľu, pridáme bravčovú masť a na to naukladáme mäso.

  3. 3

    Pomedzi mäsko dáme cesnak, nakrájanú ďalšiu cibuľu, zvyšnú masť, posypeme rascou, podlejeme vodou a dáme prikryté piecť do rúry.

  4. 4

    Pečieme 30 minút na 220 °C, potom znížime na 200 °C a pečieme ešte 1 hodinu. Po upečení odkryjeme a necháme ešte trochu zapiecť.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia