Bravčové fašírky
Bravčové fašírky

Bravčové fašírky

jany1976 - fotkajany1976, 19. augusta 2022
Bravčové fašírky
Foto: jany1976

Fašírky na obed či večeru? Mám ich rada teplé i na studeno.

4
porcie
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
2 ks
1 ks
1 ks
3 strúčiky
1 ČL
200 g
podľa chuti
podľa chuti
podľa potreby (alebo masť)




Postup

  1. 1

    Mastnejšie bravčové mäso pomeliem spolu s cibuľou a cesnakom.

  2. 2

    Rožky trochu namočím vo vode alebo v mlieku a pridám k mäsu.

  3. 3

    K zmesi ešte primiešam soľ, vajce, majoránku a korenie.

  4. 4

    Vytvarujem fašírky, ktoré obalím v strúhanke.

  5. 5

    Fašírky vysmažím v masti alebo v oleji.

  6. 6

    Príloha - podľa chuti, ja dnes s chlebíkom. Dobrú chuť.🙂

Diskusia k receptu

farbuska
Pravdupovediac, už dosť dávno som nerobila. Prídu zasa na program. Hodia sa aj k letným prívarkom. Vďaka za pripomenutie.
aroooo
Dobre je pridať aj na drobno nakrájanú zeleninovú papriku a pridať trochu mletej červenej papriky sladkej aj štipku stiplavej...
svetlana9
ja obalujem nie v strúhanke, ale v polohrubej múke - sú mäkkučké - treba vyskúšať




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia