Bravčové fašírky
Fašírky na obed či večeru? Mám ich rada teplé i na studeno.
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| 500 g |
|
| 2 ks |
|
| 1 ks |
|
| 1 ks |
|
| 3 strúčiky |
|
| 1 ČL |
|
| 200 g |
|
| podľa chuti |
|
| podľa chuti |
|
| podľa potreby (alebo masť) |
|
Postup
-
1
Mastnejšie bravčové mäso pomeliem spolu s cibuľou a cesnakom.
- 2
Rožky trochu namočím vo vode alebo v mlieku a pridám k mäsu.
- 3
K zmesi ešte primiešam soľ, vajce, majoránku a korenie.
- 4
Vytvarujem fašírky, ktoré obalím v strúhanke.
- 5
Fašírky vysmažím v masti alebo v oleji.
- 6
Príloha - podľa chuti, ja dnes s chlebíkom. Dobrú chuť.🙂
Tiež bravčové fašírky:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Ďakujem pekne. Najbližšie vyskúšam.🙂
Nie je začo. Dobrú chuť.🙂
Vďaka. Mletú papriku som už vyskúšala, ale čerstvú si dám radšej ku chlebíku s fašírkou.🙂