Bôčik bravčový bez kosti s kožou

Recepty, kde je bôčik bravčový bez kosti s kožou

prazdny

Cozido - špecialita z Azorských ostrovov

Hovädzie mäso

Toto jedlo sa na Azoroch tradične pripravuje v hrncoch v zemi pomocou geotermálneho tepla. Dá sa,...

prazdny

Bravčová panenka plnená klobásovým mäsom

Bravčové mäso

Mäso v mäse, to sa bude mnohým páčiť...

prazdny

Pečený bravčový bôčik

Bravčové mäso

Vôňa pečeného bôčika priláka do kuchyne všetkých stravníkov.

prazdny

Domáce klobásky

Bravčové mäso

Overený recept na výrobu domácich klobás, vďaka ktorému sa klobásky podaria aj tomu, kto ich...

prazdny

Pečený bôčik

Bravčové mäso

Kožu bôčika narežeme na mriežku.

prazdny

Konfitovaný bôčik

Bravčové mäso

Podstatou konfitovania je pomalá tepelná úprava mäsa v tukovom kúpeli pri nízkej teplote....

prazdny

Bravčová roláda na grile s barbecue omáčkou

Bravčové mäso

Najlepšie chutí s domácim kapustovým šalátom alebo s natrhanými lístkami ľadového šalátu.

prazdny

Pečený bôčik na kyslej kapuste s vyprážanými bryndzovými pirohmi

Bravčové mäso

Dnešnou špecialitou v slovenských dobrotách bude pečený bôčik, ktorý nám pripravil šéfkuchár Miroslav Snopko.

prazdny

Bravčový bôčik s krémovou tarhoňou so zeleninou

Bravčové mäso

V profesionálnych kuchyniach sa mäso pripravuje už takmer výlučne len metódou sous vide. V domácnostiach ho možno nahradiť pomalým dusením v uzavretej nádobe v rúre....

prazdny

Bravčový bôčik s marinádou

Bravčové mäso

Ak milujete bravčový bôčik, určite vyskúšajte tento recept.

prazdny

Štefanské klobásy

Bravčové mäso

Prečo Štefanské? Môj drahý je Štefan, klobásy sme robili práve na Štefana a tento recept nám sadol....

prazdny

Karamelizovaný bôčik

Bravčové mäso

Nedejte se mýlit, v karamelu je (nebo neni) kokos, ale ten je tak zakomponován, že to není poznat....

prazdny

Paradajková kapusta s bravčovým bôčikom

Bravčové mäso

V tejto časti seriálu o slovenských dobrotách bude Jozef Mak s hosťom Pavlom Tužinským variť paradajkovú kapustu....

prazdny

Bravčové výpečky na cibuli, horčici a mede

Bravčové mäso

Ak natrafíte u mäsiara na pekný prerastený bôčik, doporučujem tento recept, je trocha zdĺhavý čo sa týka pečenia, ale výsledok stojí za to....

prazdny

Bravčové výpečky na pive s chlpatými knedličkami

Bravčové mäso

Recept som našla na YouTube, česká Lidl kuchyňa. Oslovili má hlavne tie knedličky. Moje...

prazdny

Pomaly pečený bravčový bôčik so strukovinami

Bravčové mäso

Očistený nakrájaný bôčik osolíme, okoreníme a spolu s maslom a bylinkami pomaly pečieme v rúre pri...

prazdny

Rozpečený bôčik

Bravčové mäso

Nedeľný obed som pripravila podľa receptu TV Paprika. Je to rozpečený bôčik pripravený na čiernom pive....

prazdny

Lokše plnené bôčikom a kapustovým pyré

Bravčové mäso

Umytý a osušený bôčik osolíme, okoreníme, potrieme roztlačeným cesnakom a posypeme rascou. Pečieme v rúre...

prazdny

Gulášová polievka po mojom

Bravčové mäso

Milujem gulášovú polievku ešte s čias keď mi ju robievala mamina.

prazdny

Mille-Feuille Nabe

Bravčové mäso

Výraz Mille-Feuille pochádza z francúzskeho jazyka a znamená tisíc listov. Tento názov prislúcha francúzskemu dezertu. Nabe sa v japonskej kuchyni prekladá ako hot pot, čiže horúci hrniec. V tomto recepte tvorí tisíc listov čínska kapusta prekladaná bravčovým bôčikom....

prazdny

Bravčový bôčik podľa MMJ

Bravčové mäso

Ak neviete čo to je, tak vás uvediem do obrazu Môj Mlsný Jazyk. Tento...

prazdny

Jaternice s krúpami

Bravčové mäso

Čisté črevá deň vopred namočíme do vody. Všetko mäso dáme variť do veľkého hrnca alebo kotla a vkladáme...

prazdny

Bôčik so žemľovo-slaninkovou plnkou

Bravčové mäso

Najprv pripravíme plnku: Cibuľu nakrájame, speníme na oleji, pridáme slaninu nakrájanú na kocky, pretlačený cesnak a...

prazdny

Domáca pečeňová paštéta

Bravčové mäso

Jednoduchá a chutná paštéta, dá sa použiť aj ako nátierka, alebo súčasť studenej misy ako...

prazdny

Plnená bôčiková roláda

Bravčové mäso

Bôčik umyjeme, usušíme. Prerežeme ho po šírke, aby vznikol plát, trochu ho môžeme...

prazdny

Bôčik plnený tekvicovo-slaninkovou zmesou

Bravčové mäso

Marináda na bravčový bôčik: Všetky suroviny v mixéri rozmixujeme najemno. Necháme odstáť, kým pripravíme plnku.