Konfitovaný bravčový bôčik
			   Daniel Klapáč
sous chef hotela Boboty*** vo Vrátnej doline, 25. februára 2020
		   
		   sous chef hotela Boboty*** vo Vrátnej doline, 25. februára 2020

Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Bravčový bôčik nasolíme, okoreníme a potrieme roztlačeným cesnakom. Na rozpálenom grile prudko opečieme zo všetkých strán.
- 2
 Opečený bôčik potrieme zmesou byliniek a čili, uložíme do plechu a zalejeme bravčovou masťou tak, aby bolo mäso úplne zakryté. Rúru na pečenie nastavíme na 80 °C a konfitujeme 13 hodín.
- 3
 Po dopečení vyberieme a podávame so zemiakovo-cviklovým pyré. Pyré pripravíme vymiešaním domäkka uvarených zemiakov, cvikle a soli.
Tiež bravčový bôčik:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu