#zeleninovaomacka

prazdny

Bratislavské pliecko podľa ČSN

Bravčové mäso

Toto retro jedlo poznajú najmä tí skôr narodení, bolo súčasťou jedálnička takmer každého hostinca, závodnej či školskej jedálne....

prazdny

Najlepšia sviečková na smotane s množstvom zeleniny

Hovädzie mäso

Sviečková na smotane je recept , ktorý nepochybne patrí medzi tie najobľúbenejšie v našej a českej kuchyni...

prazdny

Údené bravčové koleno s vínnou omáčkou

Bravčové mäso

Vegetariáni nečítať. Pokiaľ máte radi mäso a víno, tak je to špeciál robený od srdca...

prazdny

Veselá hamburská kýta

Bravčové mäso

Maso prošpikujeme okurkami, slaninou a párkem, osolíme a opepříme.

prazdny

Morčacie stehno so zeleninou a s krúpkovými zemiakmi

Hlavné jedlá

Morčacie stehno nasolíme, okoreníme, potrieme roztlačeným cesnakom a posypeme rascou. Koreňovú zeleninu nakrájame na...

prazdny

Tagliatelle s brokolicou a cuketou

Cestoviny

Najskôr si ako prvé dáme podľa bežného postupu uvariť cestoviny. Medzitým si rozohrejeme olivový olej a nakrájame zeleninu...

prazdny

Bravčová panenka na zelenine s paradajkami

Bravčové mäso

Bravčová panenka na zelenine s rajčinami podávaná s ryžou. Veľmi rýchle a pomerne lacné jedlo.

prazdny

Tofu sviečková na smotane

Bezmäsité jedlá

Na oleji opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, nastrúhanú zeleninu, zalejeme vodou, pridáme koreniny, bobkový...

prazdny

Bravčové líčka s omáčkou z koreňovej zeleniny

Bravčové mäso

Líčka: Na oleji restujeme nadrobno nakrájanú cibuľu a zeleninu dohneda, pridáme horčicu a očistené kúsky bravčových líčok. Zalejeme...

prazdny

Mleté mäso zapečené s paradajkami, cuketou a so syrom

Bravčové mäso

Sezóna v záhrade ešte nekonči. Takže stále mám kopu paradajok, papriky a aj cukety...

prazdny

Baklažánový tepsi kebab

Hovädzie mäso

Ďalší spôsob na veľmi chutný baklažánový kebab ;-) Jednoduché a rýchle.

prazdny

Noky (gnocchi) v zeleninovej omáčke

Cestoviny

Toto jedlo vzniklo náhodne, zo surovín, ktoré práve boli doma. Máme ho s dcérou...

prazdny

Bravčové ragú s rajčinovo-paprikovou omáčkou

Bravčové mäso

Zeleninovú omáčku by ste mali mať vždy po ruke, či už pripravujete mäsitý obed alebo lečo...

prazdny

Zemiaky mám rád: Zemiaky s rajčinovou omáčkou

Bezmäsité jedlá

Zemiaky môžem jesť každý deň, ale túto kombináciu som použil prvý raz.