Bravčová panenka na zelenine s paradajkami fotorecept
Foto: nadasky
Bravčová panenka na zelenine s rajčinami podávaná s ryžou. Veľmi rýchle a pomerne lacné jedlo.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso - zvoľte si podľa Vás, ja som mal bravčovú panenku - osolíme, okoreníme, poprepichujeme nožom a osmahneme na masle.
-
2
Mäso odložíme a do výpeku pridáme nakrájanú cibuľu a podusíme do zlatova. Pridáme nakrájané papriky a dusíme cca 15 minút.
-
3
Potom som tam nalial rajčinovú pastu z LIDL a kečup koreniny podľa seba. Nechal som to prevrieť a dal som tam panenku na miernom plemeni podusiť cca 30-35 minút. Ja som použil tieto na obr. V strede je viac druhov syra na konečné zahustenie ak treba.
-
4
Než sa mäso dusí zatiaľ si urobíte prílohu - ryžu,zemiaky, atď. Potom mäso vytiahnete, nakrájate na plátky. Zeleninovú zmes podľa potreby zahustíte ale nie je treba, dochutíte a servírujete.
-
5
Dobrú chuť. Každý si to urobí podľa seba, veď fantáziu máme všetci. Ale je to hlavne nenáročné na prácu a čas. Pekný deň prajem.
Aby mäsom prešla vára a chute - kuchárky!
Aby mäsom prešla vára a chute - kuchárky!