Kurča Kadai
Akshay Kumar Dixit
lektor Školy varenia pre gurmánov a majiteľ indickej reštaurácie Ashoka v Bratislave, 20. júna 2021
lektor Školy varenia pre gurmánov a majiteľ indickej reštaurácie Ashoka v Bratislave, 20. júna 2021
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
45 minút
príprava
príprava
Suroviny
250 g |
|
3/4 šálky |
|
1 ks menšia (nakrájaná na štvrtiny) |
|
1 šálka |
|
1,5 PL |
|
1 ks |
|
1/2 ČL |
|
1/2 šálky (nakrájaná na kocky) |
|
1 ČL |
|
1 ČL nakrájaný |
|
1/8 ČL |
|
1/4 - 1/2 ČL |
|
|
|
|
Postup
-
1
Na oleji opražíme na štvrtky nakrájanú cibuľu a na kocky nakrájanú zelenú papriku, pridáme čili papričku a rascu. Potom pridáme na kocky nakrájanú cibuľu, zázvor a cesnak.
- 2
Pridáme na kocky nakrájané kuracie prsia a pražíme 3–4 minúty. Prikryjeme a dusíme asi 5 minút. Pridáme garam masalu, mletú papriku, osolíme a opekáme tri minúty. Potom pridáme na kocky nakrájané paradajky. Dusíme, kým nie je mäso mäkké.
- 3
Nakoniec posypeme lístkami koriandra.
Tiež kuracie prsia:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu