Sviečková
Foto: miomat
Dokonalá omáčka na sviečkovú, rýchlo a bez námahy hotová.
Zdroj: mamigo.sk
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
25 minút
na 100 °C
na 100 °C
Suroviny
5-6 ks |
|
1-2 ks |
|
1 ks |
|
kúsok |
|
1 ks |
|
1 ks (hovädzí, slepačí ) |
|
1 ČL |
|
200 ml (alebo mandľová smotana) |
|
|
|
|
|
|
Postup
-
1
Do "hrnček var" dáme nakrájanú očistenú zeleninu po rysku max.
- 2
Zalejeme vodou a pridáme rozpustený bujón. Pustíme program Mash/Soup.
- 3
Po skončení pridáme lyžičku horčice, soľ, korenie a smotanu a premiešame s programom Smoothie. Omáčku môžeme dochutiť octom. Dobrú chuť!
Tiež zeleninová omáčka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Nerozculuj sa. Je to komercny recept. Ja som dnes zacala so „Svickova na smetane“ od @klukodvody. Ta je bez vymyslancov a na pripravu na dlho. Ale je to stara dobra klasika. Nenahraditelna. Priam az kulturne dedicstvo.