
Pečený bôčik s dusenou kyslou kapustou a so zemiakovou knedľou
Tento recept je u nás veľmi obľúbený. Moji chlapci ho zbožňujú. Dokonca aj svokra toto...

Pečený karfiol v paprikovej kruste
Karfiol je vďačnou zeleninou na všetky spôsoby, nie iba vyprážaný. Skúste ho niekedy pripraviť takto,...

Zapekaný cesnakový chlieb
Cesnak pripravíme tak, že hornú časť hlavičiek odrežeme, dáme na alobal, polejeme trochou olivového...

Pečený pstruh s fazuľkami a batatovou kašou
Pstruh patrí medzi chutné rybičky. V spojení s batatmi poskytuje výborný chuťový zážitok....

Pečený marinovaný zajac na smotane
Ak sa rozhodnete prežiť nedeľu v papučiach, stavte na pečeného zajaca so smotanovou omáčkou.

Losos na masle
Pripravíme si plech s papierom na pečenie. Rybu umyjeme a necháme odkvapkať.

Pečený pstruh plnený sušenými slivkami
Kombinácia ovocia a mäsa je ešte stále pre mnoho ľudí tabu. Pritom je to výborná vec. Sušené slivky v kombinácii s rybacím mäsom sú delikatesou....

Losos s krémovými zemiakmi
Počas týždňa nemám veľa času na to, aby som doma vyvárala trojchodové menu. Ale na...

Pečený figový lekvár
Recept na figový lekvár na rýchlu spotrebu pečený v rúre.

Teriyaki losos
Nakonec Japonec! Rýchla špajzovka so zopár skratkami. Obed vybavený za polhodinu.

Pečený losos s pistáciovou krustou
Doprajte si porciu zdravej rybky a upečte si podľa nášho super jednoduchého receptu fajnového lososa. Bude...

Ázijské karfiolové špízy
Opäť sa raz prejavila moja posadnutosť skúsiť niečo nové, či inak......

Pečený kohút alebo sliepka na jablkách a cesnaku
Ak máte radi netradičné chute, vyskúšajte tento nový recept. Pečené jablká so škoricou a pečený...

Pečený slivkový lekvár z rúry
Odkôstkované rozpolené slivky zmiešame s octom a s cukrom a necháme uzavreté 3 dni v chladnejšej miestnosti postáť....

Karfiolové „rezne“ so syrom
Karfiol zbavíme listov a nakrájame na plátky s hrúbkou asi 1, 5 cm. Opatrne ich ukladáme...

Pošírovaný amur s pečeným pórom na víne a tymiane
V tomto recepte je použitý filet z amura, rovnako sa však dá pripraviť akákoľvek ryba...

Plnený pečený baklažán
Baklažán je jedným z najbohatších druhov zeleniny, čo sa týka minerálov a vitamínov. Mali by sme ho konzumovať častejšie a v rôznej podobe....

Pečené pstruhy s chrumkavými zemiakovými plackami bez lepku
Na veľkonočný stôl bez pochýb patrí slávnostné jedlo. Také, ktoré si nepripravujeme vo všedné dni. A presne také máme pre vás my v tomto recepte....

Ružičkový kel pečený s batatom
Ružičkový kel je jeden z najbohatších rastlinných zdrojov vitamínu C. Okrem toho pomáha pri detoxikácii organizmu....

Pečený guláš so zemiakovou prikrývkou
Jednoduchšie by to snáď už ani nešlo. Na toto hlavné jedlo stačí pekáč, rúra a minimum vášho času na prípravu....

Konfitovaný bôčik
Podstatou konfitovania je pomalá tepelná úprava mäsa v tukovom kúpeli pri nízkej teplote....

Chrumkavý losos so zeleninovými hranolčekmi
Losos s chrumkavou posýpkou a zdravou prílohou, to je skvelý obed z jedného pekáča.