prazdny

Zapekané cestoviny s pečienkami

Kuracie mäso

Cestoviny uvaríme v slanej vode. Kuracie pečienky osmažíme na cibuľke a pred dokončením pridáme soľ, mleté...

prazdny

Zapekané cestoviny s fazuľkou

Cestoviny

Cestoviny uvaríme domäkka v mierne osolenej vode, scedíme a vložíme do pekáča. Na drobné kocky...

prazdny

Lasagne s tvarohom a špenátom

Cestoviny

Špenát podusíme a odparíme z neho čo najviac vody. Podusený špenát osolíme a okoreníme. V...

prazdny

Zapečené cestoviny s mäsom

Bravčové mäso

Cibuľu nadrobno nakrájame a speníme v rozpálenej masti. Pridáme mletú červenú papriku, nakrájané bravčové mäso...

prazdny

Makaróny na ázijský spôsob

Kuracie mäso

Na panvici rozpálime olej. Mäso nakrájame na malé kúsky, okoreníme ho a dáme prudko opiecť...

prazdny

Mušle s paprikovou omáčkou

Cestoviny

Cestoviny uvaríme podľa návodu. Papriky nakrájame na kocky. Rajčiny s nálevom, červenú papriku, ...

prazdny

Svätý Peter so špenátovými tagliatelle

Cestoviny

Na panvicu dáme olej, ktorý rozohrejeme a krátko z oboch strán opečieme filet svätého Petra...

prazdny

Špagety so zelenou špargľou a žeruchou

Cestoviny

Špargľu umyjeme, spodnú tretinu olúpeme a stonky nakrájame na 4 cm kusy. Šalotku najemno nasekáme....

prazdny

Špagetové hniezda

Cestoviny

Z paprík odrežeme zelený vršok, vyberieme z nich zrniečka, umyjeme, poukladáme na pekáč vymastený olivovým...

prazdny

Široké rezance s kuracím mäsom a pikantnou slivkovou omáčkou

Kuracie mäso

Kuracie stehná nakrájame na úhľadné kocky a osmažíme na cibuľovom základe. Mierne podlejeme vývarom, pridáme...

prazdny

Labužnícke makaróny

Cestoviny

Nakrájanú šunku opečieme na masle, pridáme hrášok, šampiňóny, soľ, korenie a dusíme 5...

prazdny

Cestoviny s brokolicovo– karfiolovou omáčkou

Kuracie mäso

Karfiol, brokolicu a karotku uvaríme v osolenej vode, necháme trochu vychladiť a nakrájame na drobno....

prazdny

Cestoviny „šakalí dych“

Cestoviny

Cestoviny uvaríme podľa návodu.

prazdny

Cestoviny so zeleninovou omáčkou

Cestoviny

Mrkvu, cibuľu a cuketu očistíme, umyjeme, pokrájame na kocky a spolu s umytou, ...

prazdny

Špagety s paradajkovo– pomarančovou omáčkou

Cestoviny

Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Pór umyjeme a nakrájame na kolieska. Ďumbier olúpeme a jemne...

prazdny

Farebné cestoviny so salámovou omáčkou

Cestoviny

Na oleji opražíme nadrobno posekanú cibuľu, pridáme na plátky pokrájané šampiňóny a podusíme.

prazdny

Cestoviny s hríbmi a kukuricou

Cestoviny

Cestoviny uvaríme v osolenej vode, do ktorej sme pridali 2 kl oleja, aby sa nám...

prazdny

Rúrky v cibuľovej omáčke

Cestoviny

Cestoviny uvaríme v slanej vode. Cibuľu očistíme a nakrájame na tenké prúžky. Šalviu umyjeme, ...

prazdny

Tortellini s omáčkou z modrého syra a orechmi

Cestoviny

Cestoviny uvaríme podľa návodu.

prazdny

Kuracie gnocchi

Kuracie mäso

Kuracie prsia nakrájame na rezance. Na panvici rozohrejeme olej a orestujeme do zlatista kuracie mäso...

prazdny

Farfalle s kuracím mäsom a so šampiňónmi

Kuracie mäso

Na cibuľke opražíme trochu osolené kuracie prsia nakrájané na malé kúsky. Pridáme šampiňóny a opražíme ich...

prazdny

Vrtuľky s krabiou omáčkou

Cestoviny

Cestoviny dáme uvariť podľa návodu v slanej vode. V kastróliku dáme na olej speniť cibuľu, ...

prazdny

Cestoviny „Carbonicelli“

Bravčové mäso

Cestoviny uvaríme, odstavíme ich a scedíme. Olúpeme cibuľu, nakrájame ju a dáme ju orestovať...

prazdny

Cestoviny s medovo- horčicovou omáčkou

Kuracie mäso

Umyté kuracie prsia vcelku povaríme 15 – 20 minút v osolenej vode. Necháme mierne vychladnúť a...

prazdny

Špagety s omáčkou zo šampiňónov

Cestoviny

Špagety uvaríme v mierne osolenej vode a scedíme ich. Na malom množstve olivového oleja krátko orestujeme nadrobno...

prazdny

Pošírovaný zubáč na gratinovaných zemiakoch

Hlavné jedlá

Varí: Branislav Križan, šéfkuchár hotela Matyšák v Bratislave

prazdny

Ovocné pokušenie

Dezerty

Varí: Branislav Križan, šéfkuchár hotela Matyšák v Bratislave

prazdny

Vývar s restovanou zeleninou

Kuracie mäso

Varí Branislav Križan, šéfkuchár hotela Matyšák v Bratislave

prazdny

Tuniak s rukolou a parmezánom

Bezmäsité jedlá

Varí: Branislav Križan, šéfkuchár hotela Matyšák v Bratislave

prazdny

Bravčová panenka s chrumkavým chlebíkom a parenou zeleninou

Bravčové mäso

Varí: Branislav Križan, šéfkuchár hotela Matyšák v Bratislave

prazdny

Kuracie prsia na sherry omáčke

Kuracie mäso

Varí: Branislav Križan, šéfkuchár hotela Matyšák v Bratislave

prazdny

Grilovaný syr s cherry paradajkami a cesnakovou bagetou

Bezmäsité jedlá

Varí: Vojtech Artz šéfkuchár spoločnosti Metro

prazdny

Čokoládová ľadová terina s jablkovým pyré

Dezerty

Jednotlivé druhy čokolády necháme rozpustiť so smotanou v oddelených hrncoch, pričom je potrebné zachovať pomer šľahačky a čokolády (viď...