Foto: celero
Veľmi rýchle, jednoduché a chutné jedlo. Pili sme k nemu Devín.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie prsia nakrájať na malé kúsky a premiešať s nimi svetlú sójovú omáčku, hríbovú omáčku a ustricovú omáčku. Na hlbokú panvicu pridať olej, na ňom opražiť kuracie prsia, pridať ryžový ocot, podliať trochou vody, pridať na malé kúsky nakrájané hríby shi-take a pod pokrievkou dusiť približne 10 minút do mäkka.
- 2
Na ďalšej panvici opražiť vajíčka ako praženicu.
- 3
Ku kuraciemu mäsu a hríbom pridať nastrúhanú mrkvu a na kolečká nakrájanú mladú cibuľku. Premiešať a chvíľu opražiť.
- 4
Ryžové rezance pripraviť podľa návodu - uvariť vo vriacej vode 3 minúty a scediť.
- 5
Do panvice k mäsu pridať ryžové rezance, chvíľu opražiť a potom pridať praženicu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu