Ryžové rezance s kuracím mäsom

celero - bez fotkycelero, 10. januára 2010
Ryžové rezance s kuracím mäsom
Foto: celero

Veľmi rýchle, jednoduché a chutné jedlo. Pili sme k nemu Devín.

2-3
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

1/2 balenia
1 ks
2 ks
4 ks
2 ks
3-4 PL
1 PL
2 PL
1 PL
1 ks
3-4 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie prsia nakrájať na malé kúsky a premiešať s nimi svetlú sójovú omáčku, hríbovú omáčku a ustricovú omáčku. Na hlbokú panvicu pridať olej, na ňom opražiť kuracie prsia, pridať ryžový ocot, podliať trochou vody, pridať na malé kúsky nakrájané hríby shi-take a pod pokrievkou dusiť približne 10 minút do mäkka.

  2. 2

    Na ďalšej panvici opražiť vajíčka ako praženicu.

  3. 3

    Ku kuraciemu mäsu a hríbom pridať nastrúhanú mrkvu a na kolečká nakrájanú mladú cibuľku. Premiešať a chvíľu opražiť.

  4. 4

    Ryžové rezance pripraviť podľa návodu - uvariť vo vriacej vode 3 minúty a scediť.

  5. 5

    Do panvice k mäsu pridať ryžové rezance, chvíľu opražiť a potom pridať praženicu.

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: