4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso pokrájame na rezančeky, zmiešame s maizenou a so sójovou omáčkou. Očistené stonky a cibuľu nakrájame na drobno, kari korenie zmiešame so shery.
- 2
Vo vývare rozmiešame soľ, mleté čierne korenie, nasucho opražíme mandlové lupienky.
- 3
Mäso, cibuľu, zelerové stonky opekáme na miernom ohni. Miešame, kým prísady nezačnú voňať a nezmenia farbu. Potom prilejeme ochutený vývar a shery a necháme prejsť varom.
- 4
Pri servírovaní soté posypeme opraženými lupienkami. Podávame s ryžou na rôzne spôsoby/ mandlová , šunková, hrášková/
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu