Baranie kolienko cesnakom a rozmarínom

Alexander Hlísta
šéfkuchár Chopin Airporthotel v Bratislave, 11. januára 2010
Baranie kolienko cesnakom a rozmarínom
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie

Suroviny

400 g
2 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    Kolienko najprv marinujeme, pričom marinádu vytvoríme z rozdrveného cesnaku, soli, oleja a rozmarínu. Marinovanie by malo trvať aspoň dvanásť hodín. Takto pripravené kolienko najprv varíme v pare, približne hodinu a potom dáme klasicky piecť. Pečieme asi štvrť hodiny.

  2. 2

    Zatiaľ nakrájame na malé kúsky slaninu, orestujeme ju spolu s cibuľkou, pridáme oba druhy sterilizovanej fazule, očistenú a predvarenú špargľu, dochutíme cesnakom, vegetou a rozmarínom.

  3. 3

    Podávame s grilovanými zemiakmi.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia