Baranie kolienko cesnakom a rozmarínom
Alexander Hlísta
šéfkuchár Chopin Airporthotel v Bratislave, 11. januára 2010
šéfkuchár Chopin Airporthotel v Bratislave, 11. januára 2010
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Kolienko najprv marinujeme, pričom marinádu vytvoríme z rozdrveného cesnaku, soli, oleja a rozmarínu. Marinovanie by malo trvať aspoň dvanásť hodín. Takto pripravené kolienko najprv varíme v pare, približne hodinu a potom dáme klasicky piecť. Pečieme asi štvrť hodiny.
- 2
Zatiaľ nakrájame na malé kúsky slaninu, orestujeme ju spolu s cibuľkou, pridáme oba druhy sterilizovanej fazule, očistenú a predvarenú špargľu, dochutíme cesnakom, vegetou a rozmarínom.
- 3
Podávame s grilovanými zemiakmi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu