Baranie kolienko cesnakom a rozmarínom
			   Alexander Hlísta
šéfkuchár Chopin Airporthotel v Bratislave, 11. januára 2010
		   
		   šéfkuchár Chopin Airporthotel v Bratislave, 11. januára 2010

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Kolienko najprv marinujeme, pričom marinádu vytvoríme z rozdrveného cesnaku, soli, oleja a rozmarínu. Marinovanie by malo trvať aspoň dvanásť hodín. Takto pripravené kolienko najprv varíme v pare, približne hodinu a potom dáme klasicky piecť. Pečieme asi štvrť hodiny.
- 2
 Zatiaľ nakrájame na malé kúsky slaninu, orestujeme ju spolu s cibuľkou, pridáme oba druhy sterilizovanej fazule, očistenú a predvarenú špargľu, dochutíme cesnakom, vegetou a rozmarínom.
- 3
 Podávame s grilovanými zemiakmi.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





 


Diskusia k receptu