Sójové rezance na čínsky spôsob

olinka12 - fotkaolinka12, 11. januára 2010

Varievam si trošku aj dietnejšie jedlá a tento recept mám veľmi rada.

25 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 bal
3 PL
1/2 dcl
1/2 KL
1 KL
2 strúčiky
1/2 KL
1/2 KL
1 ks
1 ks
100 g




Postup

  1. 1

    Z uvedených ingrediencií (v recepte až po čínsku kapustu) spravíme marinádu v ktorej marinujeme 15 minút uvarené sójové rezance potom ich na oleji opečieme do zlatista.

  2. 2

    Zeleninu pokrájame na rezance, šampiňóny na plátky , karfiol rozoberieme na ružičky. Orestujeme na masle, dochutíme vegetou, pridáme opečené rezance a premiešame.

  3. 3

    Podávame s ryžou. Chutí výborne.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia