Omeletové fašiangové jabĺčka

redakcia - fotkaredakcia, 11. januára 2010
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 ml
200 g
 štipka
1 ks
70 g
1 PL




Postup

  1. 1

    Z mlieka, múky, soli, vajca, cukru, rumu a citrónovej kôry vyšľaháme omeletové cesto. Jablká ošúpeme, vypichneme z nich jadrovníky a priečne rozkrájame na väčšie deravé kolieska.

  2. 2

    Omočíme ich v pripravenom omeletovom cestíčku a vysmažíme z oboch strán dočervena.

  3. 3

    Necháme odkvapkať a ešte teplé posypeme škoricovým cukrom. Konzumujeme teplé.

Diskusia k receptu

Vymazať
brigita
Robievam tento recept, ale nestačím ich piecť,tak utekajú z taniera.
Je to vysmážané,nedávala by som tam šľahačku iba ak máte žlčník v poriadku.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia