
Študentský rezeň
Bravčové karé nakrájame na rezne, naklepeme, osolíme a okoreníme mletým čiernym korením.

Červené karí podľa Martina „Fefe“ Žúžiho z Hexu
Svoje obľúbené jedlo nám dnes navaril skladateľ, textár a gitarista skupiny HEX. Nechajte sa inšpirovať...

Orzo cestoviny so šampiňónmi, hráškom a špenátom
Šupka z citróna v tomto recepte je voliteľná ale vedeli ste, že obsahuje viac živín ako šťava?!...

Kuracie prsia na šampiňónoch
Potrebné suroviny: šampiňóny nakrájame na plátky, kuracie prsia na rezance...

Králik pečený s mladou fazuľou a krúpami
Je to niečo ako šolet, len s králikom. Je to jedlo z jedného hrnca.

Güveç - turecký guláš v keramickej nádobe
Güveç je výborné, veľmi jednoduché turecké jedlo, pripravované v rúre. Bez väčšej námahy a...

Pečené Buffalo krídelká
Odľahčenejšia verzia klasických Buffalo Hot Wings, ktoré sa tradične zvyknú vyprážať v oleji....

Chilli sin carne (chilli bez mäsa)
Síce bez mäsa, ale tiež bez kompromisov na chuti! Výborné aj kotlíkové, či varené doma...

Pečená kačka s lokšami a červenou kapustou
Domáce sú domáce. Sľúbila som im leto s nami a už majú aj jeseň. Teraz...

Hovädzie kocky v červenej kapuste
Nedeľný obed z hovädzieho mäsa, ktoré som teraz pripravila v červenej kapuste....

Kurací perkelt s koreňovým petržlenom
Na vyše „dospelé kolená“ som si obľúbil jednoducho pečenú koreňovú zeleninu a zvlášť petržlen....

Fazuľovica s bezlepkovou mrveničkou
Nič nezahreje tak dobre ako teplá polievka. Fazuľovica s bezlepkovou mrveničkou je typickým príkladom jedla, ktoré zahreje ale aj poriadne zasýti....

Vysmážané slané pampúšiky
Fantasticky chutná a jednoduchá obmena langošov! Tieto posúšiky sú veľmi chutné a veľmi obľúbené....

Sikulský guláš z jeleňa
Tento recept sa dá urobiť z rozličnej diviny. Recept som našiel v Kuchárke z roku 1964....

Francúzska šošovica s jačmeňom
Zohrejeme olej v hrnci a pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, na malé kúsky nakrájané zelerovú stonku a...

Tekvicové gnocchi bez lepku so šalviovou omáčkou
Talianske halušky gnocchi určite všetci poznáte. Dajú sa využiť tak v slanej ako i v sladkej kuchyni. My sme pre vás pripravili ich zaujímavejšiu verziu, pridali sme do nich totiž obľúbenú tekvicu....

Perkelt zo slepačích krídel s lesnými hubami
Dnes taký jednoduchý obed zo slepačích krídel.

Japonská miso polievka s rezancami
Jedna z top 5 populárnych a obľúbených ázijských polievok.

Mleté bravčové so zemiakmi z jedného pekáča
Väčšina z Vás, zvlášť „skôr narodených“, mi dá určite za pravdu, že variť v našom veku pre dvoch je nanajvýš viacnásobný problém....

Hŕstková kaša
Skvelá kaša, ktorá poslúži ako príloha k hlavnému jedlu, alebo si ju môžete dať samotnú,...

Domáce rezance s tvarohom
Legendárnym tradičným slovenským jedlom sú rezance s tvarohom. V tomto videu nám ich spolu s Jozefom...