Quinoa s morskými plodmi
Foto: ryzasos
Jednoduchý recept na ľahký obed plný chutí Stredomoria.
Zdroj: Rice SOS
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mrkvu a šalotky nakrájajte na malé kocky a smažte v olivovom oleji na miernom plameni. Pridajte cesnak a smažte dozlatista.
- 2
Pridajte smažené paradajky a nechajte odpariť prebytočnú vodu.
- 3
Pridajte SOS Quinou a zalejte teplým vývarom. Varte 10 minút na strednom plameni a 5 minút nechajte odstáť.
- 4
Nakoniec pridajte krevety a slávky, osoľte podľa chuti a podávajte.
Tiež quinoa:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu