![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Roláda z diviaka
Mleté mäso premiešame s korením na divinu, čiernym korením, prepasírovaným cesnakom a soľou. Rožky...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Diviačie mäso na víne s medom
Očistené diviačie stehno naložíme do soli a rasce a necháme ho deň odležať v chladničke. Potom...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Plnený poľovnícky rezeň
Nakrájané a naklepané rezne necháme odležať 2 – 3 hodiny. Po odležaní rezne osolíme, okoreníme,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Špagety alla carbonara
Recept mám z časopisu. Je rýchly na prípravu a nie je ani namáhavý, chutí aj...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Špenátové halušky so syrovou omáčkou
Jednoduché a veľmi dobré, hlavne, keď už nevieme, čo variť.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Cestoviny so smotanovou omáčkou
Môj ďalší recept bude, ako inak, diétny. Ale nie tak celkom, keďže...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Jelenie rezne na šampiňónoch
Z vykosteného, odblaneného, umytého a osušeného jelenieho (danielieho) stehna naprieč vláknami nakrájame rezne. Tie zľahka...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Jelení chrbát v chrumkavej kôrke
Rúru predhrejeme na 250 stupňov Celzia. Jelení chrbát potrieme korením, borievkami a obložíme plátkami slaniny....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Teľacina a‘ la divina
Teľacie líčka: Do hrnca nalejeme olej, rozpálime ho. Sprudka osmažíme očistené teľacie líčka, potom...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Jelenie steaky vo figovej omáčke
Ružičkový kel očistíme a povaríme v osolenej vode asi 15 minút. Do vody pridáme aj 10...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Rezníky z diviny so zeleným korením
Na panvici s rozpusteným horúcim maslom rýchlo opražíme rezníky z diviny po 3 – 4 minúty z...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Rezne naopak
Tento recept ma naučila moja mamina, ktorá je výborná kuchárka. Patrí k mojim naj. jedlám...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Srnčie stehno na smotane
Pokrájanú zeleninu dáme do 1, 5 l vody, pridáme ocot, čierne korenie, borievky, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Srnčie filé na lesnícky spôsob
Z očisteného, vykosteného, odblaneného, umytého a osušeného srnčieho stehna nakrájame filé. Filé prešpikujeme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Srnčie stehno v mandľovom obale
Vykostené, odblanené, umyté a osušené srnčie stehno prešpikujeme tenkými prúžkami nakrájanej slaniny, ktorú vopred obalíme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Srnčí steak pre labužníkov
Umyté a osušené mäso nakrájame na rezne, naklepeme ich, posolíme a okoreníme. Prešpikujeme ich...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Srnčie mäso na mandliach a tymiane
Srnčie mäso nakrájame na rezance, osolíme, okoreníme a posypeme tymianom. Pokvapkáme olejom a necháme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Guláš z muflóna
Odležané mäso odblaníme, umyjeme, pokrájame na rezne, zľahka naklepeme a potom pokrájame na malé kocky...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Jelení guláš s rajčiakmi
Mäso odblaníme, opláchneme a osušíme. Zeleninovú zmes nakrájame, obložíme ňou mäso a necháme na...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bravčové s ananásom na panvici
Neviem presne odkiaľ mám tento recept, ale je to výborné. Zvyknem toto pripravovať ako nedeľný...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pikantný zajac
Mäso vykostíme, kosti posekáme na kúsky a varíme pri nízkej teplote 2 hodiny v rovnakom množstve...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Fazuľa od maminky
Toto jedlo nám s obľubou voľakedy dávno robievala naša maminka, lebo bolo lacné a sýte
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Námornícky guláš
Na masti rýchlo opečieme na kocky pokrájané mäso a slaninku. Potom pridáme nadrobno pokrájanú cibuľku a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Guláš z diviny
Mäso nakrájame na väčšie kusy a opražíme na horúcom oleji. Preložíme ho do inej nádoby a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Penne s pórovo-syrovou omáčkou
Jednoduchý a rýchly recept, vhodný aj na pohostenie návštevy - zaručený úspech :)
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Srbské cestoviny
Tento recept som dostala od veľmi milej pani, ktorá pochádza zo Srbska. Vždy som dostávala...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Jelenia roláda plnená tymianom s ovocným ratatouille a vanilkou
Mäso jemne rozklepeme, nasolíme, okoreníme a posypeme lístkami tymianu. Mäso zrolujeme, zviažeme niťou,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Srnčí valček s králičím mäsom v bylinkovej palacinke
Umytý a osušený srnčí chrbát osolíme a sprudka opečieme z oboch strán cca 1 min. Králičie...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečená prepelička s raviolami
Prepeličky osolíme, okoreníme a dáme piecť do rúry na 170 stupňov Celzia cca 40 minút.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zemiaky zapečené s hráškom
Pekáč vymastíme tukom, vyložíme osolenými plátkami uvarených zemiakov, ktoré posypeme uvarenými nasekanými vajcami, nastrúhaným syrom,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zemiaky na smotane s rajčinami
Zemiaky olúpeme, umyjeme a nakrájame na plátky. Masť rozpálime a na nej speníme nadrobno nakrájanú...