Foto: egreska
60-90 minút
na 180-200 °C
na 180-200 °C
Postup
-
1
Den pred pečenim koleno predvarim s bobkovym listom a celym korenim.V miske si vymiešam olej,kečup,horčicu,koreniny,cesnak..ked koleno vychladne,urobim don zarezy,posolim ho a pekne rukami donho vmasirujem všetok pác.Nakoniec ho oblozim cibulou a dam na noc do chladničky.
- 2
Na dalsi den : kyslu kapustu si premyjeme (ak treba),dame na pekač,orascujeme a polozime na nu koleno,podlejeme vodou a pomaly zakryté pečieme.Na koniec odokryjeme a zapečieme do chrumkava.Podavame so zemiakmi alebo čerstvym chlebikom. Zbohom zdrava vyživa:-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu