Foto: ivica
Už si nepamätám, kde som tento recept získala, zdal sa mi ale veľmi dobrý. Tušenie ma nesklamalo!
20 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji speníme na drobno nakrájanú cibuľku. Pridáme na hranolčeky nakrájané kuracie mäso a opražíme do biela.
- 2
Pridáme soľ, karí korenie a podlejeme nálevom zo šampiňónov, v prípade potreby dolejeme troška vody.Tesne pred dovarením pridáme syr a šampiňóny. Miešame kým sa syr nerozpustí a šampiňóny nezmäknú.
- 3
Doporučujem použiť šampiňóny celé a nakrájať si ich podľa seba. Lepšie to vyzerá a ten kto ich nemusí,ako môj syn, sa im pri naberaní ľahšie vyhne.
- 4
Vyskúšala som mäsko z prsíčiek i z vykostených stehienok. Obe sú výborné! Podávame s cestovinou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu