Cíferské prsíčka

ivica - bez fotkyivica, 14. januára 2010
Cíferské prsíčka
Foto: ivica

Už si nepamätám, kde som tento recept získala, zdal sa mi ale veľmi dobrý. Tušenie ma nesklamalo!

20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

3/4 kg
2 ks
180 g
1 ks
1 KL
1 KL




Postup

  1. 1

    Na oleji speníme na drobno nakrájanú cibuľku. Pridáme na hranolčeky nakrájané kuracie mäso a opražíme do biela.

  2. 2

    Pridáme soľ, karí korenie a podlejeme nálevom zo šampiňónov, v prípade potreby dolejeme troška vody.Tesne pred dovarením pridáme syr a šampiňóny. Miešame kým sa syr nerozpustí a šampiňóny nezmäknú.

  3. 3

    Doporučujem použiť šampiňóny celé a nakrájať si ich podľa seba. Lepšie to vyzerá a ten kto ich nemusí,ako môj syn, sa im pri naberaní ľahšie vyhne.

  4. 4

    Vyskúšala som mäsko z prsíčiek i z vykostených stehienok. Obe sú výborné! Podávame s cestovinou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia