![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Chilli con carne z pomalého hrnca
Pre milovníkov pomalých hrncov :-)) Recept je podľa Jane Hornby.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bratislavské pliecko podľa ČSN
Toto retro jedlo poznajú najmä tí skôr narodení, bolo súčasťou jedálnička takmer každého hostinca, závodnej či školskej jedálne....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kuřecí prsa s omáčkou a rýží
Prsa očistíme, z obou stran osolíme a opepříme a opečeme na oleji s máslem z...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Cisársky trhanec podľa Suzie Hroncovej
Pripravte si Kaiserschmarrn - dobrôtku, ktorej neodolala ani cisárovná Sisi.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Restované tofu so zelenými fazuľkami a šampiňónmi
Super rýchla večera, doslova nabitá proteínmi! Chutí celej rodine :)
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bravčové Tonkatsu
Veľmi jednoduchý spôsob, ako si doma pripraviť skutočné japonské Tonkatsu.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Jarná špičková polievka
Pri ceste na záhradu rastú v tráve popri chodníku huby, tanečnica poľná, ľudovo nazývaná špička....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bezlepkové zemiakové placky
Zemiaky a cibuľu nakrájame na menšie kúsky a rozmixujeme na jemnú kašu. Pridáme 3 strúčiky prelisovaného...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Tigrie krevety na Rebelote
Jednoduchý a rýchly recept, ktorý nielen zasýti ale aj osvieži.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bezlepkové langoše z cesta kysnutého v chladničke
Z droždia, 100 ml vody alebo mlieka, a cukru pripravíme kvások.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bezlepkové tvarohové guľky
Do misky postupne pridávame tvaroh, vajce, soľ, roztopené maslo, práškový cukor, Universal...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Lahôdkový zapečený baklažán
Som srdcom i dušou patriot slovenskej kuchyne, no aj ja mám svoje slabôstky. Jedna z nich je francúzska kuchyňa....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Segedínsky guláš z kuracích stehien
U nás obľúbené jedlo, z trošku iných surovín ako býva zvykom. Základom sú kvalitné suroviny....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Polenta s hubami a cuketou
Námet na rýchly obed alebo večeru pred nastávajúcou sezónou cukiet....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Raw cuketové špagety
Cuketu poriadne umyjeme a špiralizérom ju nastrúhame na špagety. Trošku zasolíme a necháme odstáť, kým...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Hráškové rizoto s tofu
Ak doma máte čerstvý hrášok, spravte si fantastické rizoto, ktoré chutí veľkým aj malým a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Špenátová polievka so smotanou a strúhaným vajíčkom
Zeleninu očistíme a nakrájame na kocky. Umyjeme špenát a v hrnci ho na olivovom oleji pomaly...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Tatársky biftek
Jednoduchý a rýchly recept na legendárnu dobrotu, ktorú ocenia všetci gurmáni.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Plnený jarný kaleráb
Nie je to obed, skôr taký chrumkavý olovrant z jarného krehkého kalerábu.