Pečená haruľa
Haruľa, bryndza, kyslá kapusta s dipom z kyslej smotany, kôpru a cesnaku.
Vianočná večera - kapustnica, vyprážaná ryba a zemiakový šalát
"Vianoce Vám" - projekt, ktorý vznikol vďaka ľuďom s dobrým srdcom. Večera na Štedrý deň...
Sicílske Arancini
Mleté mäso vymiešame zo zeleninovou zmesou, nadrobno pokrájanou kapiou, oreganom, soľou a taveným syrom....
Hanácke koláče
Hanácke alebo moravské kysnuté koláče. Klasika starých mám, na ktorej sme vyrastali.
Švajčiarske zapekané zemiaky
Kedysi dávno keď som poblúdil vo Švajčiarskych Alpách, mi toto spravil chatár na večeru.
Gulášová polievka Lacnáčik
Lacná polievka za pár centov. 6 litrov je 20 porcií a náklady na suroviny sú 38...
Bravčová panenka plnená sušenými paradajkami a mozzarellou
Pripravíme si suroviny: panenku, mozzarellu, sušené paradajky, soľ, oregano a mleté čierne korenie....
Pstruh v čipsoch na špenáte
Pripravíme si suroviny. Na panvicu dáme uvarené zemiaky v šupke a špenátový pretlak. Pretlak dochutíme...
Plnený zemiak Zbojnícka mladosť
Recept z 80-tych rokov nazývaný aj ako Jágerek, kde sa používala bravčová pečeň a bravčové mäso....
Boršč (Борщ)
Ochutnal som množstvo variácií od vlaku Družba do Moskvy, Rinok v Petrohrade aj od kamaráta Olega...
Škótske vajce
Vajcia uvaríme a olúpeme. Mäso pomelieme. Do mäsa pridáme soľ, rascu, majorán, ...
Pečené kura - domáce verzus veľkochov
Porovnáme si kura z domáceho chovu brojler ROSS 308 a bežné kura dostupné v obchode. Jedna...
Plnená paprika s kysnutou knedľou a pečené slivkové buchty
All in one... všetko naraz v konvektomate... a je to zábava.
Francúzske zemiaky z konvektomatu
Je to ďalší zo série receptov v konvektomate, ktorý šetrí Váš čas a dáva jedinečnú chuť...
Koložvárska kapusta z konvektomatu
Čas je to, čo nikto nemá... Tento recept ukazuje možnosti použitia konvektomatu aj v bežnej...
Zapekané šampiňóny - plnené
Pomerne jednoduchý recept na suroviny a u nás celkom obľúbený.
Konfitovaná srnčia sviečková
Dnes sa varilo: "čo chladnička dala" a vznikol tento recept...
Nakladaný kozí syr s olivami a čerstvou zeleninou
podobných receptov tu je niekoľko, ale pridávam ten svoj, tak ako sa to robí u...
Kozí syr Oregano, Orechový, Klasik a Cesnakový
Exkluzívny tvar, výnimočná chuť dáva priestor na použitie pre efektné predkrmy a predjedlá v kombinácii s...
Frankfurtský mrežovník
Voľakedy som to niekde videl a prišiel čas to vyskúšať... tu je výsledok......
Debrecínsky sandwich
Najpredávanejší produkt studenej kuchyne na slovensku, podaný trošku ináč, fo forme sandwich. To čo...
Tramezzino od Panesco
Nie som veľký fanúšik mrazených polotovarov, ale raz sa mi dostal do rúk Tramezzino chlieb od...
Pečené prepeličky na jablkách so špargľou
Môj letný úlet, ktorý sa celkom dobre aj predával...