Vyprážaná ryba
Vyprážaná ryba

Pstruh v čipsoch na špenáte fotorecept

emdy - fotkaemdy, 31. augusta 2020
Pstruh v čipsoch na špenáte (fotorecept)
Foto: emdy
1
porcia
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
100 ml
4 ks (uvarené v šupke)
1 ks
1 strúčik
50 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Pripravíme si suroviny. Na panvicu dáme uvarené zemiaky v šupke a špenátový pretlak. Pretlak dochutíme soľou a cesnakom. Rozmixujeme tortilové čipsy.

    Pstruh v čipsoch na špenáte (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Pstruha vyfiletujeme, nakrájame na kocky, ktoré napicháme na špajdle. Osolíme, okoreníme a potrieme rozmiešaným vajcom. Obalíme v rozmixovaných čipsoch.

    Pstruh v čipsoch na špenáte (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Rybu pridáme na panvicu a opekáme 10-12 minút. Keď je špenát hotový, zjemníme ho smotanou.

    Pstruh v čipsoch na špenáte (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Pokvapkáme citrónovou šťavou a servírujeme.

    Pstruh v čipsoch na špenáte (fotorecept) - obrázok 4

Diskusia k receptu


Jeden komentár
Pekné rybacie nanuky :-), super nápad páči sa mi tento recept, ukladám a určite vyskúšam
1x emdy