Foto: emdy
Ochutnal som množstvo variácií od vlaku Družba do Moskvy, Rinok v Petrohrade aj od kamaráta Olega z Kaukazu. Táto verzia mi vyhovuje časovo, finančne Zobraziť celý popisOchutnal som množstvo variácií od vlaku Družba do Moskvy, Rinok v Petrohrade aj od kamaráta Olega z Kaukazu. Táto verzia mi vyhovuje časovo, finančne a aj chuťovo... Dobrú chuť!
porcií
príprava
na 110 °C
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny. Cviklu uvaríme deň vopred. Nakrájame cibuľu a mrkvu. Hovädzie mäso pomelieme. Bravčové mäso nakrájame na kocky a kuracie stehná vykostíme a nakrájame na kocky.
-
2
Na oleji opražíme cibuľu, pridáme mleté hovädzie mäso a špikové kosti. Osolíme, pridáme bobkový list a čierne korenie. Pridáme bravčové mäso. Keď mäso začne mäknúť, pridáme nastrúhanú bielu kapustu, kuracie mäso, mrkvu a očistené pokrájané zemiaky. Dusíme a priebežne podlievame vodou.
- 3
Keď je všetko uvarené, pridáme na kocky nakrájanú uvarenú cviklu a paradajkový pretlak. Necháme zovrieť. Servírujeme s kyslou smotanou. Dobrú chuť!
Tiež boršč:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
Kôpor je dobrý a pasuje...