Foto: emdy
Voľakedy som to niekde videl a prišiel čas to vyskúšať..... tu je výsledok....
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
20 minút
na 230 °C
na 230 °C
Postup
-
1
Z kvásku, hladkej múky, masti, horčice a verených zemiakov, vypracujeme vláčne cesto. Párky si prekrojíme po dĺžke. /Odporúčam niečo kvalitné a naozaj mäsové/ Prvý pokus bol /viď obrázok nižšie/ : ceto prekladané s párkou, to sa mi celkom nepáčilo.
-
2
Druhý pokus bol štvorcový korpus a párky som prekladal s cestom na ňom. Spoje potrieme žĺtkom a pritlačíme. Na hrany priložíme tiež pásiky z cesta. Nakoniec potrieme celé žĺtkom... Pečieme na 230 stupňov asi 20 minút
- 3
Uvedené suroviny postačia na 3 ks
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
Diskusia k receptu