Údenie a pečenie bravčového kolena
Pár krát som kúpil predvarené údené koleno. Masírované na minimálne 20%, chuť a konzistencia ako...
Nakladané Pareničky
Vždy mi chutil nakladaný Hermelín, tak som si to prispôsobil na slovenské chute
Pečené prasiatko na čiernom pive
Jedná sa o pomerne špecifický postup, ku ktorém som sa prepracovával dlho, snáď sa bude...
Bagetové účko
Bageta je bežné faast food jedlo na Slovensku. Má pomerne významné postavenie v dennej spotrebe slovákov....
Kakaový twister
Na trhu existuje monožstvo výrobkov podobného typu... jedná sa vžak zväčša o výrobky takzvané mrazené dopeky,...
Sweety bagetka
V minulosti som vyvíjal pre jednu spoločnosť produkty studenej kuchyne... jednou z požiadaviek bol aj...
Pytliacka paštéta
Dnes keď si prečíta človek zloženie kupenskej paštéty naskakuje husia koža... mechanicky separované mäso, ...
Srbské kura na ruskom grile
Klasické spojenie srbskej kuchyne... paradajky, paprika, šampiňóny. Jednoduché, chutné, rýchle a ešte...