Haruľa, bryndza, kyslá kapusta s dipom z kyslej smotany, kôpru a cesnaku.
2
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
25 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
500 g |
|
150 g |
|
2 ks |
|
125 g |
|
100 ml |
|
200 g |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dip: | |
150 ml |
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Pripravíme si klasické cesto na haruľu. Nastrúhané zemiaky, vajcia, múka, rasca, majorán, cesnak a soľ. Na plechu vyloženom papierom na pečenie vyformujeme placky, na ktoré dáme bryndzu vymiešanú s acidkom a kyslú kapustu. Posypeme rascou a majoránom.
-
2
Dip si vymiešame z kyslej smotany, kôpru a prelisovaného cesnaku. Placky pečieme na 180 stupňoch cca 25 minút. Upečené nakrájame na štvrťky a môžeme servírovať s dipom.
Diskusia k receptu
Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu