Debrecínsky sandwich

emdy - bez fotkyemdy, 18. februára 2013
Debrecínsky sandwich
Foto: emdy

Najpredávanejší produkt studenej kuchyne na slovensku, podaný trošku ináč, fo forme sandwich. To čo robí ten výrobok tak obľúbený je Adalúzska omáčka. Použitie je pestré... k šalátom, grilovaniu.... A tu je recept...

4
porcie
25 minút
príprava

Suroviny

250 ml
200 ml
4 ks
15 g
10 g
2 ks
1 ks
300 g
150 g
3 ks
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Vyrobíme si domácu majonézu /v kolonke suroviny nebola :( / a do nej pridáne všetky spomínané ingrediencie a rozmixujeme. Zvyšok je jasný.... :))))) Dobrú chuť

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
@veronikkka alias pani P. nemam ten pocit ze tu niekto riesi domacu majonezu. Ale inak dakujem za zviditelnenie tohto receptu, urcite vyuzijem, omacka/dresing vyzera zaujimavo
domacu majonezu asi robit nebudem, ale z kupenej alebo tofunezy vyskusam. hlavne ked uz bude cerstva zelenina - to bude super. ta fotka je naadherna!
tak priznám sa, fotené v štúdiu.... :))))))
ale ďakujem :))))