Plnená paprika s kysnutou knedľou a pečené slivkové buchty
Foto: emdy
All in one... všetko naraz v konvektomate... a je to zábava.
porcií
príprava
na 170 °C
Postup
-
1
Pripravíme si zmes z mletého mäsa, vajec, suchej ryže a korenín naplníme papriky a urobíme guľky. Poukladáme na vymastený plech. Dáme do konvektomatu na 15 minút, kým si pripravíme cesto v režime 100% para a 94 °C
-
2
Cesto rozdelíme na dve polovice. Jedna na kysnutú knedľu a druhá na buchty. Po spracovaní vložíme do konvektomatu k paprike. Nastavíme parameter 17 min 94 °C 100% vlhkosť, para nám poslúži ako parák na knedľu a zároveň ako kysiareň na buchty, kde popri sa spraví suchá ryža v plnenej paprike. V pare nám paprika pustila dostatok výpeku, pridáme pretlak.
-
3
Knedľu vyberieme a prestavíme režim na 170 °C 40 min 70% horúci vzduch. Paprika aj buchty sa dopečú a môžeme servírovať. Dobrú chuť
Ďakujem :)