Foto: emdy
Nie som veľký fanúšik mrazených polotovarov, ale raz sa mi dostal do rúk Tramezzino chlieb od LaLorraine Panesco Quality. Skúšal som potom to niečím Zobraziť celý popisNie som veľký fanúšik mrazených polotovarov, ale raz sa mi dostal do rúk Tramezzino chlieb od LaLorraine Panesco Quality. Skúšal som potom to niečím nahradiť /rezaný sandwich chlieb po dĺžke, ale neúspešne/ je to chlieb piškótovej konzistencie, vláčny a elastický.
porcie
príprava
Postup
-
1
Jedná sa o mrazený polotovar. Ideálne vybrať 24 hodín pred prípravou a nechať rozmrznúť pri izbovej teplote.
-
2
variáciám a fantázii sa medze nekladú
-
3
treba dávať pomerne veľa náplne a musí byť hustejšia, ináč to nie je OK, tak ako vidno na fotke
www.lalorraine.cz/obsah/sortiment-192.html...