Tramezzino od Panesco

emdy - fotkaemdy, 18. februára 2013
Tramezzino od Panesco
Foto: emdy

Nie som veľký fanúšik mrazených polotovarov, ale raz sa mi dostal do rúk Tramezzino chlieb od LaLorraine Panesco Quality. Skúšal som potom to niečím Zobraziť celý popisNie som veľký fanúšik mrazených polotovarov, ale raz sa mi dostal do rúk Tramezzino chlieb od LaLorraine Panesco Quality. Skúšal som potom to niečím nahradiť /rezaný sandwich chlieb po dĺžke, ale neúspešne/ je to chlieb piškótovej konzistencie, vláčny a elastický.

2
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

1 ks
1 ks
1 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    Jedná sa o mrazený polotovar. Ideálne vybrať 24 hodín pred prípravou a nechať rozmrznúť pri izbovej teplote.

    Tramezzino od Panesco - obrázok 1
  2. 2

    variáciám a fantázii sa medze nekladú

    Tramezzino od Panesco - obrázok 2
  3. 3

    treba dávať pomerne veľa náplne a musí byť hustejšia, ináč to nie je OK, tak ako vidno na fotke

    Tramezzino od Panesco - obrázok 3

Diskusia k receptu

jamarlen
vyzerajú dobre tvoje slané rolády , mne by sa páčil aj s guakamole, humusom, či inou pomazánkou




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia