![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bezlepkový okrúhly jablkový koláč
Bezlepkový jablkový koláč v okrúhlej forme s vôňou po škoricovom cukre a Zlatom kréme Liana.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Sardinkový koláč
Koláč s olivovým olejom, sardinkami a paradajkami je typický pre Stredomorie, vyskúšajte si ho urobiť...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Linguine „Itasia“
Taliansko/ázijská fúzia chutí a techniky, ktorá perfektne funguje, len treba skúsiť!
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Feniklovo– pomarančová polievka
Do roztopeného masla pridáme cibuľu a fenikel a asi 2 minúty za občasného miešania dusíme. Zalejeme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Ceviche z lososa s mangom, avokádom a citrusovou zálievkou
Na toto jedlo som sa chystala už veeeľmi dávno - už je to hádam aj zopár rokov, od čias jednej z prvých súťaží česko-slovenského Masterchefa....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Vaječný šalát s rybou a zeleninou
Papriky zbavené semien nakrájame na prúžky, zmiešame s plátkami paradajok a štvrtinami natvrdo uvarených olúpaných vajec....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Tourin (francúzska cesnaková polievka)
Francúzska cesnaková polievka. Receptov je viac a rôznia sa v detailoch (v recepte na ne zväčša upozorním). Všetky majú spoločné to, že je rýchla a jednoduchá....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Hubové placky
Droždie vymiešane v teplej vode, pridáme cukor, múku, soľ a vypracujeme cesto. Pod...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kakaovo-orechové včelie úliky so sušienkami
Nepečené včelie úliky s vlašskými orechami a kakaovými sušienkami plnené kakaovým krémom.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečená kačica
Kačicu najprv dobre umyjeme. Doma ju stále pečieme vcelku, takže si pripravíme väčší pekáč...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zeleninovo-obilninová miešanica Zbojíčka
Tento recepis má názov taký, aký má preto, lebo v ňom "zbojníčí" údená slanina...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Limetový tvaroh s kivi
Limetovú šťavu vymiešame s vanilkovým cukrom, pridáme tvaroh vyšľahaný s práškovým cukrom a medom.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Opekaná ryža čahan a domáce tradičné onigiri
„Japonci mi vravia, že som viac Japonka ako oni, " tvrdí Denisa Cabadaj Ogino, ktorá v TV...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bylinkový zemiakový šalát
Zemiaky v šupke uvaríme, ošúpeme a necháme trochu vychladnúť. Bylinky nasekáme.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Galantina z králíka
Odžilkované maso s králíka nakrájíme na kostičky a postříkáme koňakem. Zbylé králičí maso a játra jemně umeleme,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bezlepkové zázvorníky
Tento recept máme od našej fanúšičky Anežky, ktorá sa zapojila do našej vianočnej súťaže. Bezlepkové, jemne štipľavé zázvorníčky sme vyskúšali a chutili naozaj skvelo....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Grilovaný rezeň s chrenom
Bravčové rezne naklepeme, osolíme, okoreníme, potrieme olejom a necháme asi hodinu odležať.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Tortellini s jahňacou plnkou a so špenátom
Z talianskej múky semoliny, 4 vajec, 4 žĺtkov, 100 ml olivového oleja a štipky soli...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kuracie stehienka s banánmi
Tak tento recept mi raz pripravila kamoška a teraz ho sama často pripravujem - je chutný, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Keksíky s mandľami
Zmäknuté maslo s cukrom vyšľaháme do peny. Po častiach zašľaháme preosiatu múku zmiešanú so škrobovou múčkou a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Mandľová polievka – Zupa migdałowa
Mandle spařím, oloupu a umelu na strouhací mašince. Kdo nemá strouhací mašinku, ten si...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Muffiny zo staršieho chleba
Chlieb nakrájame na menšie kocky. Mladú cibuľku nakrájame na tenké kolieska, slaninu na kocky a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Domáci hovädzí kebab
Výborný a veľmi jednoduchý kebab, ktorý si viete pripraviť aj vy doma. Je super mať ho v mrazničke a upiecť z neho vždy, keď máte na kebab chuť....